Målrettede og fleksible Ledelsesuddannelser

Vælg en uddannelse fra nedenstående liste eller byg dit eget forløb.

Uddannelse skal ses som en kontinuerlig proces, som skal bistå din udvikling gennem hele livet. Det skal give dig ledelsesredskaberne til at opnå dine mål og give dig mod til at sætte nye.

Hos TACK har du mulighed for at deltage i flere forskellige ledelsesuddannelser, som sikrer dig en målrettet udviklingsproces. Alle ledelsesuddannelserne består af fire forskellige moduler, som kan justeres efter dine behov. Ofte når man arbejder med ledelse, skal uddannelse koordineres med andre arbejdsopgaver, og vi ved, at fleksibilitet er afgørnede, når det hele skal passe sammen. Derfor giver disse lederuddannelser dig mulighed for selv at planlægge, hvornår du vil deltage på de forskellige moduler. Gennem hele uddannelsesforløbet vil du arbejde med konkrete og personlige problemstillinger, hvilket gør læringsprocessen yderst relevant og håndgribelig.

Med en ledelsesuddannelse bestående af min. 4 kurser opnår du, ud over en målrettet kompetenceudvikling, en besparelse på 15% på den samlede pris. Ring til os på 70101201 for at høre nærmere.

Ledelsesuddannelser

Klik på overskriften på de enkelte forløb for at læse mere, gå til bestilling og valg af kursusdatoer.

Skræddersy dit eget forløb

Her kan du sammensætte dit eget uddannelsesforløb ud fra dine specifikke udviklingsbehov. Klik her for at se dine muligheder.

Læs mere

Hvorfor vælge en ledelsesuddannelse?

Tager du et uddannelsesforløb inden for ledelse, vil du være klædt på til at modgå de mange forskellige udfordringer, du som leder udsættes for. Lige meget hvilket erfaringsniveau du befinder dig på, kan vi hjælpe dig videre i din udvikling som leder.

For at booke en uddannelse indenfor ledelse - klik på det ønskede forløb på listen over lederuddannelser til højre, vælg datoer og indtast dine oplysninger. Husk at du også selv kan sammensætte en uddannelse, der passer til dig - også hvis du vil kombinere flere emner, som salg, ledelse og personlig udvikling. Du klikker bare her og går til siden, hvor du kan sammensætte dit eget forløb og booke dig ind derfra.

Når du bestiller en lederuddannelse bestående af min. 4 kurser, får du 15% rabat på den samlede pris.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den rette løsning til dig.

Kurserne afholdes på Sjælland i Værløse og København samt i Jylland i Aarhus.

På modsatte side kan du se en oversigt over, hvordan din uddannelse kan se ud.
TACK Lederuddannelse
Samlet pris for forløb: 66.450,-
Samlet pris for forløb inkl. rabat: 56.483,-

TACK Salgslederuddannelse
Samlet pris for forløb: 69.900,-
Samlet pris for forløb inkl. rabat: 59.415,-

TACK Product Management-uddannelse
Samlet pris for forløb: 61.900,-
Samlet pris for forløb inkl. rabat: 52.615,-
© 2016 TACK International. All rights reserved