TACK Lederuddannelse

At være leder er et job, der kræver selvtillid, overblik og målrettethed, men i høj grad også evnen til at se medarbejdernes styrker og udviklingspotentiale. TACKs lederuddannelse er til dig, der ønsker at skabe tillid og gennemslagskraft, og som med de rette værktøjer ønsker at bygge et optimalt fundament for din rolle som leder. Ud over at lære at motivere dine medarbejdere igennem daglig ledelse og den gode og udviklende personalesamtale, vil du på uddannelsen opnå fokus på, hvordan du målrettet styrker din egen selvindsigt og personlige power. Det skal ske på en sådan måde, så du bevarer din egen motivation, samtidig med, at du booster dine medarbejderes passion for arbejdet.

Med et uddannelsesforløb bestående af min. 4 kurser opnår du, ud over en målrettet kompetenceudvikling, en besparelse på 15% på den samlede pris. Ring til os på 70101201 for at høre nærmere.

Indhold

Lederuddannelsen består af nedenstående moduler. Du kan selv bestemme datoerne for, hvornår du ønsker at deltage på de enkelte dele af uddannelsen.


Motivational Leadership
Ledelseskurser - Motivational Leadership - Ledelse i praksis
 • Vælg dato
 • Dato: 31/8 - 2/9 (Værløse)
 • Dato: 12/12 - 14/12 (Aarhus)
People Management
Ledelseskurser - People Management - Ledelsespsykologi
 • Vælg dato
 • Dato: 13/9 - 14/9 (Værløse)

  Modul 1: 13. - 14. september
  Modul 2: 10. - 11. november

 • Dato: 7/11 - 8/11 (Aarhus)

  Modul 1: 7. - 8. november 2022
  Modul 2: 16. - 17. januar 2023

Personalesamtaler
Ledelseskurser - Personalesamtaler - Fra monolog til dialog
 • Vælg dato
 • Dato: 6/10 - 7/10 (Værløse)
Lederen som Coach
Ledelseskurser - Lederen som Coach - Et værdifuldt og effektivt ledelsesredskab
 • Vælg dato
 • Dato: 25/8 - 26/8 (Værløse)
 • Dato: 23/11 - 24/11 (Aarhus)

Målgruppe


Denne uddannelse er både for dig, som er ny i faget som leder og til dig, som har været leder gennem en længere periode, men som endnu ikke er blevet trænet i teorien indenfor moderne ledelse.

Pris - Spar 15% på dit uddannelsesforløb


Når du booker et uddannelsesforløb bestående af minimum 4 kurser/moduler, opnår du, ud over en målrettet kompetenceudvikling, en besparelse på 15% af den samlede pris.

Prisen på TACK Lederuddannelse er 56.483 kr. *
(Normalprisen for de 4 individuelle kurser er 66.450 kr.*)

* Priserne er ekskl. moms.

Dit udbytte


Som deltager på TACK Lederuddannelse vil du:

 • Blive stærk i alle de vigtigste og grundlæggende principper inden for moderne ledelse

 • Opnå forståelse for ledelsespsykologi og hvordan det kan hjælpe til at skabe øget motivation & effektivitet

 • Få redskaber til at gennemføre forskellige typer af medarbejdersamtaler med succes

 • Lære, hvordan du vha. coaching kan løfte dine medarbejderes resultater og arbejdsglæde

Udbytte - TACK Lederuddannelse

Brug for vejledning?


Når du investerer tid og penge i en uddannelse, er det vigtigt for os, at du får de redskaber, du søger. På TACKs uddannelsesforløb er der mulighed for at justere modulerne, så de matcher dine behov og de udfordringer, du står overfor.

Er du i tvivl om, hvorvidt uddannelsen er den rigtige for dig, så giv os et kald på tlf. 70101201. Her sidder vores dygtige rådgivere klar til at vejlede dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.
Uddannelsesvejledning - TACK International

FAQ

Hvad består uddannelsesforløbet af?
Uddannelsesforløbet består af fire moduler, der klæder dig på til at kunne varetage en lederstilling uden forudgående erfaring. Modulerne består af kurserne er Motivational Leadership, People Management, Personalesamtaler og Lederen som Coach. Læs mere om TACK Lederuddannelse her

Hvem henvender TACK Lederuddannelse sig til?
Uddannelsen er egnet til alle ledere og er ideelt til dem, der ønsker at skabe tillid og gennemslagskraft og som med de rette værktøjer ønsker at bygge et optimalt fundament for at blive en effektiv leder. Læs mere om lederuddannelsen her

Er der særlige adgangskrav?
Der er ingen særlige adgangskrav for at deltage på TACK Lederuddannelse. Uddannelsen er både for dig der er ny leder og dig der har været leder i nogen tid, men som endnu ikke er blevet trænet i teorien indenfor ledelse. Læs mere om TACK Lederuddannelse her
Hvor i landet kan du tage TACK Lederuddannelse?
Du tager hver enkelt af de fire dele af uddannelsen på enten Sjælland eller i Jylland; i henholdsvis Værløse eller Aarhus. Du kan som udgangspunkt selv vælge, hvor i landet du tager hver del. Kontakt os gerne på 70101201, så vi kan sammensætte et uforpligtende forslag til, hvordan din uddannelse kan struktureres.

Hvorfor er det vigtigt for ledere at deltage på uddannelse?
Hvis du ikke har tidligere ledererfaring, er det at arbejde igennem andre en helt ny udfordring, og det vil kræve både viden og øvelse at mestre denne kunst. TACK kan supplere begge dele og herved klæde dig på til alle de udfordringer, du kan rende ind i dit job som leder, så du kan få det bedste ud af dig selv og dine medarbejdere.

© 2016 TACK International. All rights reserved