Den nye leder

Uddannelsesforløb

At begynde som ny leder er et krævende job. Kommer den nye leder fra et andet job i virksomheden, skal han nu pludselig lære at skabe resultater igennem andre. Det kræver selvtillid, overblik og målrettethed, men i høj grad også evnen til at se medarbejdernes styrker og udviklingspotentiale. Dette uddannelsesforløb er skræddersyet til den nye leder – både ham/hende, der kommer ude fra, men også ham/hende der er løftet frem internt i organisationen. Forløbet er skabt til den nye leder, der med det samme ønsker at skabe tillid og gennemslagskraft, og som med de rette værktøjer ønsker at bygge et optimalt fundament for at komme i gang som ny, effektiv leder. Ud over at lære at motivere sine medarbejdere igennem daglig ledelse, og den gode og udviklende personalesamtale, har forløbet også fokus på, at lederen målrettet styrker sin egen selvindsigt og personlige power. Det skal ske på en sådan måde, at lederen bevarer sin egen motivation, samtidig med, at han/hun booster sine medarbejderes passion for arbejdet.

Med et uddannelsesforløb bestående af min. 4 kurser opnår du, ud over en målrettet kompetenceudvikling, en besparelse på 20% på den samlede pris. Ring til os på 70101201 for at høre nærmere.

Afholdelsesdatoer

Vi anbefaler, at det grundlæggende modul motivational leadership tages i starten af forløbet. De resterende kurser i forløbet kan tages i vilkårlig rækkefølge.


Motivational Leadership
Ledelseskurser - Motivational Leadership - Ledelse i praksis
 • Vælg dato
 • Dato: 22/1 - 24/1 (Værløse)
 • Dato: 4/5 - 6/5 (Aarhus)
People Management
Ledelseskurser - People Management - Ledelsespsykologi
 • Vælg dato
 • Dato: 9/3 - 10/3 (Aarhus)

  Modul 1: 9. marts - 10. marts
  Modul 2: 11. maj - 12. maj

 • Dato: 15/6 - 16/6 (Værløse)

  Modul 1: 15. juni- 16. juni
  Modul 2: 24. august- 25. august

Personalesamtaler
Ledelseskurser - Personalesamtaler - Fra monolog til dialog
 • Vælg dato
 • Dato: 16/1 - 17/1 (Værløse)
 • Dato: 4/5 - 5/5 (Aarhus)
Lederen som Coach
Ledelseskurser - Lederen som Coach - Et værdifuldt og effektivt ledelsesredskab
 • Vælg dato
 • Dato: 29/4 - 30/4 (Aarhus)
Udbytte
Når du sammensætter en lederuddannelse hos TACK, får du:

 • Et skræddersyet forløb, som fokuserer på præcis de ledelseskompetencer og redskaber, som du ønsker at styrke
 • Et fleksibelt forløb, som er tilpasset og fastlagt efter din kalender
 • En vedvarende læringsproces med plads til løbende implementering
 • En besparelse på 20 % af den samlede pris for dit sammensatte uddannelsesforløb

Din pris-fordel
Når du bestiller et uddannelsesforløb hos TACK med minimum fire moduler (kurser) opnår du altid 20 % rabat på den samlede pris. Den samlede pris afhænger af, hvilke kurser du vælger, dit uddannelsesforløb skal bestå af.

Varighed
Fleksibilitet er nøgleordet, når uddannelse, arbejde og privatliv skal gå op i en højere enhed. Derfor er det op til dig, hvornår du planlægger at deltage på de enkelte moduler. For at du får det størst mulige udbytte af din uddannelse, anbefaler vi dog, at der går lidt tid mellem hvert modul. Herved får du mulighed for at implementere redskaberne fra de enkelte moduler, inden et nyt
påbegyndes.

Indhold
Alle TACKs uddannelsesforløb består af minimum fire forskellige moduler (kurser), som du frit vælger ud fra vores kursuspakke. Dette giver dig mulighed for at sammensætte lige præcis det uddannelsesforløb, som giver dig det største udbytte i forhold til din arbejdsfunktion og dit kompetenceniveau. Er du i tvivl om, hvordan du skal sammensætte din uddannelse, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 70101201 og tage en snak med os om, hvad der vil
skabe størst værdi for dig.
© 2016 TACK International. All rights reserved