Målrettede og fleksible uddannelser i Marketing

Uddannelse skal ses som en kontinuerlig proces, som skal bistå din udvikling gennem hele livet. Det skal give dig redskaberne til dit arbejde med marketing og til at opnå dine mål og give dig mod til at sætte nye.

Hos TACK har du mulighed for at deltage i flere forskellige uddannelser indenfor marketing, som sikrer dig en målrettet udviklingsproces. Alle uddannelserne består af fire forskellige moduler, som kan justeres efter dine behov. Ofte skal uddannelse koordineres med øvrige arbejdsopgaver, og vi ved, at fleksibilitet er nøgleordet, når det hele skal passe sammen. Derfor giver disse uddannelsesforløb i marketing dig mulighed for selv at planlægge, hvornår du vil deltage på de forskellige moduler. Gennem hele uddannelsesforløbet vil du arbejde med konkrete og personlige problemstillinger, hvilket gør læringsprocessen yderst relevant og håndgribelig.

Med et uddannelsesforløb bestående af min. 4 kurser opnår du, ud over en målrettet kompetenceudvikling, en besparelse på 20% på den samlede pris. Ring til os på 70101201 for at høre nærmere.

Uddannelsesforløb

Med et uddannelsesforløb bestående af min. 4 kurser sikrer du dig målrettet kompetenceudvikling samt
en besparelse på 20% på den samlede pris. Ring til os på 70101201 for at høre nærmere.

Hvorfor vælge et uddannelsesforløb i Marketing?

Med et uddannelsesforløb inden for marketing vil du være i stand til at indfri dit potentiale samt dine ambitioner på egne vegne, både i personligt og professionelt regi.

For at booke et forløb - klik på det ønskede forløb herunder, vælg datoer og indtast dine oplysninger. Husk at du også selv kan sammensætte et forløb, der passer til dig - også hvis du vil kombinere flere emner, som salg, ledelse, personlig udvikling, indkøb, service og Marketing. Du klikker bare her og går til siden, hvor du kan sammensætte dit eget forløb og booke dig ind derfra.

Når du bestiller et samlet uddannelsesforløb med fire moduler (kurser), får du 20% rabat på den samlede pris.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den rette løsning til dig.

Kurserne afholdes på Sjælland i Værløse og København samt i Jylland i Aarhus.

Nedenfor kan du se en oversigt over, hvordan dit forløb kan se ud.


Marketingmedarbejderen
Samlet pris for forløb: 40.000,-
Samlet pris for forløb inkl. rabat: 32.000,-

Skræddersy dit eget forløb

Her kan du sammensætte dit eget uddannelsesforløb ud fra dine specifikke udviklingsbehov. Klik her for at se dine muligheder.

Læs mere
© 2016 TACK International. All rights reserved