Hent vores kursuskalender 2024

Klik her og hent, så du får et overblik over alle vores kurser indenfor salg, ledelse og personlig udvikling.

Kurven

Min Bedste Eksamen – Gratis kursus til dit eksamensramte barn

Jens Dalgaard, Adm. direktør, TACK International
1 min.
09.05.2019

Der er stor medieopmærksomhed omkring det årlige eksamensræs og mange unge kæmper med at kontrollere nerverne og med at præstere deres bedste på eksamensdagen. I kraft af vores store erfaring med at træne folk i at brænde igennem og til at levere fængende og professionelle præsentationer, ser vi en unik mulighed for at kunne hjælpe Danmarks unge med at få deres bedst mulige eksamen.

 

I samarbejde med BC Hospitality Group kommer TACK nu dit eksamensramte barn til undsætning – endda så godt som gratis – med kurset ’Min Bedste Eksamen’, der kort og godt går ud på at minimere eller endda helt eliminere dit barns nervøsitet, så ”klappen ikke går ned” og dit barn får mulighed for at vise, hvad han/hun egentlig kan.

BC Hospitality Group bidrager med undervisningslokaler og lækker forplejning under kurset, og TACK stiller instruktører og knowhow til rådighed. Ligesom på TACKs åbne kurser vil holdene til Min Bedste Eksamen være små (maks. 16 deltagere pr. hold), så der vil være rigelig tid og mulighed for at stille spørgsmål, sparre med underviseren samt til at lære af de andre deltageres erfaringer.

Der er ikke noget usædvanligt i at være meget nervøs til eksamen eller endda gå helt i baglås, når lærer og censor stiller deres kritiske spørgsmål. Det er blot enormt ærgerligt ikke at få mulighed for at præstere sit bedste pga. nervøsiteten.

Heldigvis er der hjælp at hente.

Til Min Bedste Eksamen vil dit barn på de fem timer, kurset varer, lære at slippe sine hæmninger og lade nervøsiteten blive hjemme.

 

Dit mentale overskud

  • Den gode forberedelse
  • Tænk positivt
  • Forstå din krop
  • Fjern din frygt
  • Brug din familie og venner

 

Din bedste eksamen

  • Tro på dig selv
  • Præsenter dig selv med sikkerhed
  • Sig det du ved og slip uden om det du ikke ved
  • Få styr på den sorte klap
  • Forstå opgaven og disponer din tid

Derudover vil der være mulighed for at prøve sine nye værktøjer af i praksis.

Kort og godt vil du ved at tilmelde dit barn til Min Bedste Eksamen give dit barn de bedst mulige kort på hånden til at komme godt igennem den krævende eksamenstid samt opbygge stærke forudsætninger for den bedste start på arbejdslivet senere hen.

 

Det med småt:

Kurset er gratis, men vi tillader os at tage kr. 50,- som symbolsk gebyr for at sikre fremmødet.
Kurset er kun for unge på gymnasial uddannelse (STX, HTX, HHX og HF)
Maks. to personer pr. tilmelding
Sted: Bella Sky
Tid: Kl. 9.-14.

af Jens Dalgaard

Adm. direktør hos TACK 

 

Gratis rådgivningHvordan kan vi hjælpe dig?

Vores rådgivere og eksperter indenfor vejledning i kurser sidder klar til at hjælper med at finde de helt rigtige kurser og uddannelser for dig/jer – helt uforpligtende. Ring til os på tlf. 70101201 eller udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.