Mød os på årets største HR Messe!

Du har nu mulighed for at møde TACK International på Træfpunkt Human Ressources 2011 d. 5. – 6. oktober, hvor du kan få fornyet inspiration til din egen og dine medarbejderes kompetenceudvikling. Messen vil give dig et indblik i de nyeste tendenser og nyheder inden for HR, og du vil som noget helt nyt kunne høre de spændende samt energiske indlæg på messens såkaldte Power Corner. Du kan derudover gå på opdagelse i det faglige program på messens Keynotes Corner, som byder på oplæg inden for værdiskabelse, arbejdsmiljø, performance problemer samt meget andet.

Det overordnede tema for dette års messe er intet mindre end ”performance i fremtiden” og ”social kapital”, og du kan derfor med fordel kombinere de spændende foredrag samt taler med et besøg på TACKs stand. Du kan finde os på plads nummer 93 samt 95, og det er her, du kan få omsat dine ideer og tanker omkring din egen og din virksomheds udviklingsmuligheder til praksis samt få gode råd til, hvordan jeres fremtid skal se ud.

Der er gratis adgang for dig som besøgende, du skal blot tilmelde dig messen her, hvorefter du vil få tilsendt din adgangsbillet elektronisk. (Det er ikke længere muligt at tilmelde sig messen)

Gå en verden af muligheder og ideer i møde på Træfpunkt Human Ressources 2011 – vi glæder os til at se dig på stand 93 og 95.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved