Nye kurser til dig, der arbejder som produktchef

Nye muligheder for dig som produktchef


Fra efteråret 2015 har du som produktchef mulighed for at deltage på kurser inden for Product Management her hos TACK International - som det eneste sted i Danmark. Kurserne udbydes både som åbne kurser og skræddersyede forløb.

Klik her for at læse mere om de 2 åbne kurser i Product Management:

Product Management 1 - Produktledelse
Product Management 2 - Produktledelse


Få funktioner har i virksomhederne så store muligheder for at skabe hurtig og langsigtet indflydelse på virksomhedens løbende indtjening som virksomhedens Product Management-funktion.

I de fleste virksomheder sidder produktcheferne som nøglepersoner i samspillet mellem leverandører, produktion, udvikling, marketing og salg/distribution.

Hvis du som produktchef forvalter rollen rigtigt, kan du være med til at flytte adskillige procentpoints forbedringer i virksomhedens rentabilitet af det løbende salg - og med langt enklere midler end virksomhedens øvrige funktioner. Men mange Product Management-funktioner arbejder ikke så optimalt, som du kunne.

De mange - og løbende ændrede - krav fra alle sider gør, at forefaldende opgaver løses så godt de nu kan – og at den røde tråd i produktledelsen forsvinder. Dermed går virksomheden glip af store indtægter.

Med den rette hjælp kan virksomheden øge udbyttet af sin Product Management-funktion mærkbart. Og du som produktchef vil kunne gøre en virkelig forskel!

En tydelig produktchef-rolle giver bedre resultater

Product management er virksomhedens mest alsidige og tværgående funktion, når det gælder opgaver og berøringsflader. Desværre betyder det mange steder, at funktionen også bliver ”losseplads” for opgaver, der tvinger fokus væk fra funktionens enorme muligheder for at forbedre resultaterne i den løbende drift.

En klar produktstrategi, tydelig struktur, tydelige roller, enkle og klare processer/leveregler, skræddersyede værktøjer – og en prioritering af opgaver ud fra, hvad der har størst indflydelse på resultaterne er en væsentlig del af opskriften på at komme til ”næste niveau” i Product Management.

I de fleste virksomheder er der en række lavthængende frugter, der kan plukkes, hvis produkt-afdelingen sætter projekterne i gang. Men ofte er der ikke overskud til at virkeliggøre idéerne, fordi hverdagen trækker folk i retning af de reaktive opgaver.

Afhængig af situationen i den enkelte Product Management-funktion, så vil der være forskellige tiltag, der skal til, for at udvikle resultatskabelsen. Nogle afdelinger er ”sandet til” og har brug for et nyt kickstart-fundament med strategi, processer, roller, prioriteringer, værktøjer osv. Andre afdelinger mangler værktøjer og kompetencer til at skabe et løft i impact på drift og resultater

Åbent kursus eller skræddersyet udviklingsproces?

Har din virksomhed flere produktchefer, kan det være en fordel for jer at lave en skræddersyet og virksomhedsintern proces, hvor hele produktorganisationen løftes samlet. Som enkelt person er den åbne uddannelse med 2x3 dages intensivt arbejde med din funktion et rigtigt godt valg, som vil give dig en stor værktøjskasse.

På Product Management 1 arbejdes der med selve rollen som produktchef og med produktstrategi og produktplanlægning som hovedtemaer.

På Product Management 2 arbejdes der med Product Marketing og optimering af indsatsen fra hele afsætningsorganisationen og salgskanalerne.

Klik på nedenstående links for at læse mere om kurserne:

Product Management 1 - Produktledelse
Product Management 2 - Produktledelse

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved