Mangler du inspiration til din kompetenceudvikling?

Mangler du inspiration til din kompetenceudvikling?


Nedenfor kan du læse om, hvilke nye kurser der er på programmet i 2015 samt danne dig et overblik over nogle af vores mest populære kurser.


Grib konflikten!

Konfliktløsning & Problemløsning: Konflikter er uundgåelige og tærer på tid og arbejdsglæde. Heldigvis findes der en række effektive redskaber, som kan hjælpe dig med at gribe flere konflikter i opløbet og løse de uundgåelige konflikter, du bliver stillet overfor.

Klik her og læs om kurset Konflikthåndtering & Problemløsning.


Fra papir til handling

Strategi-implementering: 7 ud af 10 strategi-implementeringer fejler, og 75% af årsagerne hertil skyldes en manglende forankring hos medarbejderne. Få et overblik over strategi-processen og lær hvordan du undgår typiske faldgruber.

Klik her og læs mere om kurset Strategi-implementering.

Effektiv certificering


Personlig Effektivitet - Certificering: Få redskaberne til at identificere dårlige arbejdsvaner i dit team og bliv inspireret til, hvordan du skaber mere effektive arbejdsgange. Hiv en dag ud af kalenderen og bliv certificeret i brugen af den anerkendte Personlig Effektivitets Profil i København eller Aarhus.

Klik her og læs mere om kurset Personlig Effektivitet - Certificering.


Hvis din kunde var en bil

Salgets psykologi: Ingen kunder er ens og derfor skal de behandles forskelligt. Det gode salg udspringer af din evne til at tilpasse din adfærd, fremtoning og strategi efter kundens personlige adfærd og motivationsfaktorer. Få indsigt i salgets psykologiske aspekter og lær hvordan du kan bruge denne viden til at øge dit salg og styrke dine kunderelationer.

Klik her og læs mere om kurset Salgets psykologi.


Brænd igennem med dine budskaber

Præsentationsteknik: Det kræver sin mand at opnå nysgerrighed og vedvarende interesse, når man skal lave en præsentation for en større eller mindre forsamling, men alle kan lære det! Det kræver blot de rette redskaber og ikke mindst masse træning. Giv din personlige gennemslagskraft et skub med vores spændende hands-on-kursus i præsentationsteknik.

Klik her og læs mere om kurset Præsentationsteknik.


Undskyld, har du 5 minutter?

Personlig Effektivitet: Afbrydelser er en af de største tidsrøvere i vores hverdag og ofte dem der gør, at vores tidsplan skrider. Få redskaberne til at tackle afbrydelser samt hvordan du bliver bedre til at strukturere, prioritere og planlægge, så du får mere overskud i hverdagen.

Klik her og læs mere om kurset Personlig Effektivitet.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved