Mindfulness

– en hypet modedille eller en effektiv arbejdstilgang?

Da Mindfulness for år tilbage for alvor gjorde sit indtog i Danmark, blev det hurtigt et begreb, som var på alles læber. Siden hen er hypen omkring Mindfulness stilnet af, men det betyder bestemt ikke, at redskaberne er blevet irrelevante.

Faktisk er Mindfulness mere relevant end nogensinde rundt om i organisationerne. Kravene til medarbejderne er stigende og det samme er behovet for at nytænke arbejdsprocesser, strategier m.v. For mange personer betyder dette en stresset hverdag, hvor tiden til fordybning og innovation ikke er til stede.

Mindfulness handler ikke om at fylde mere på, men om at ændre tilgangen til sit arbejde. Det handler om at gå til opgaverne på en mindre stressende måde, så der åbnes op for effektiviteten, kreativiteten og de positive tanker. Ved at inddrage Mindfulness i hverdagen, kan man både kunne styrke kvaliteten af sit arbejde og samtidig spare tid, da man vil blive i stand til at træffe flere langtidsholdbare beslutninger.

Kunne du tænke dig at lære, hvordan Mindfulness kan skabe en øget værdi for dig, kan du lige nu tilmelde dig kurset Mindfulness, som afholdes d. 21.-22 november i Holte. Kurset er praktisk orienteret, så du bliver klædt ordentlig på til at bruge det, så snart du vender tilbage til jobbet.

Klik her for at læse mere om kurset.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved