Dit TACK fra 2018

Selvom baglandet i TACK har ændret sig, vil du som kunde stadig opleve et TACK Danmark, som du kender os i dag. Du vil forsat have mulighed for at drage nytte af det samme brede udvalg af kurser inden for Salg, Ledelse, Personlig udvikling, Service, Indkøb og Telefon, og dine kontaktpersoner vil ligeledes være de samme.

Dog vil det nye spændende skifte også afføde rigtig mange positive aspekter for dig som kunde. Der vil fremover være endnu mere fokus på at udvikle produkterne på baggrund af et internationalt samarbejde, hvor både Gi Groups enorme erfaring indenfor HR-området og de enkelte TACK landes arbejde med forskellige brancher, vil bidrage positivt. Det er dermed med endnu flere ressourcer i ryggen, at TACK nu byder dig velkommen.

Som følge af opkøbet, har du nu også mulighed for at møde TACK i endnu flere lande end tidligere. Det betyder for dig, at når du, som kunde, efterspørger træning på tværs af landegrænser, vil du møde et særdeles stringent brand med høj gennemsigtighed. Dette sker bl.a. på baggrund af et større rebranding-projekt, som lige nu er i gang på internationalt plan.

Når du i løbet af det næste års tid oplever visuelle ændringer hos både TACK Danmark og TACK worldwide, vil det være et led i det store rebranding-projekt, som vi håber du vil tage godt i mod. Du vil blive holdt opdateret omkring ændringerne samt de nye muligheder du får som følge af opkøbet, på vores profiler på de sociale medier.

Det første skridt i skabelsen af et stærkere internationalt brand sker allerede nu på LinkedIn, hvor vi lukker ned for vores nuværende LinkedIn-side. I stedet inviteres du over på en ny side, hvor mange nye og spændende nyheder venter. Du vil forsat kun modtage nyheder, som har direkte relation til TACK i Danmark – og som altid vil de bl.a. indebære inspirerende artikler, invitationer til foredrag og særarrangementer, spændende konkurrencer og gratis e-bøger.

Klik her for at følge TACK Danmarks nye side på LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/tack-international/

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved