I praktik hos TACK

Jeg har i uge 41 været i erhvervspraktik i TACK. Det har været en helt vildt spændende uge, og jeg har lært en hel masse forskelligt, som jeg vil kunne bruge både nu og fremadrettet i mit liv.

Det hele startede med, at jeg kl. 09:00 blev budt velkommen af Lisa, som gav mig en rundvisning på kontoret. I starten virkede det hele lidt overvældende, men da jeg lige havde fundet ud af hvilken dør der førte til OBC (internt salg og marketing), og hvilken der førte til toilettet, faldt jeg lidt mere til. Herefter blev jeg introduceret i, hvordan det er at være skuespiller og redigere læringsfilm i TACK. Bjørn skulle sammen med den ene af de tre Rasmus’er lave et program til et kursus i jobsamtaler. Det overværede jeg, og det gav mig et rigtig godt indblik i, hvordan et kursus kunne foregå, og det gav mig også et par fif med på vejen til, hvordan man skal være til en jobsamtale.

Så var der frokost, hvilket var super hyggeligt, da jeg så fik mulighed for at snakke lidt med de andre.

Efter frokost blev jeg fluks sat i sving med at lære om, hvad OBC egentlig er. Det var super spændende, og derefter fik jeg lov til at lave nogle små opgaver for OBC-teamet.

Så gik turen ned til produktionen, hvor jeg var sammen med en af de andre Rasmus’er. Det var helt vildt godt, da jeg fik lov til at lave en hel masse. Jeg fik pakket nogle papirer til nogle kurser, klippet navneskilte ud, lamineret navneskilte, lavet hold til et kursus og en hel masse andet. Det kunne måske godt lyde lidt kedeligt, men det var det langtfra. Det var både super lærerigt, da jeg fik lært om, hvordan det er at arbejde i en produktion i en virksomhed som TACK, og så var det også helt vildt hyggeligt. Rasmus og jeg fik snakket om alt fra fodbold og golf, til at der var alt for mange, der på deltagerlisten til kurset vi arbejde med, der hed Søren og Jørgen.

Thor instruerede mig i, hvordan det er at være sælger hos TACK. Og det er ikke ligefrem nemt. Jeg lærte, at man skal være både positiv og venlig, men også lidt bestemmende, hvis man har nogle kunder der har brug for vejledning på den måde. Det vigtigste er nok, at man skal være interesseret i kunden og sætte sig ind i hvad de har brug for, så man ikke risikerer at sælge dem det forkerte kursus.

Det sidste stykke tid på kontoret blev indledt med noget tid med Chris, hvor jeg blev introduceret til coaching og hypnose. Det var helt sindssygt spændende, og så fik jeg også afprøvet hypnose på mig selv. Efter et par samtaler om hjernen og golf, var jeg klar til at blive oplært i at blive lyseblå og let inden i, når jeg bliver nervøs. Det var en helt utrolig oplevelse.

Et par timer brugte jeg også i bogholderiet, hvor jeg lærte lidt økonomi, og jeg fik mærket, hvordan det er at være bogholder og økonomichef i en virksomhed som TACK. Det var en meget lærerig oplevelse, og også der fik jeg lært en masse, jeg kommer til at kunne bruge fremadrettet.

Det hele blev afsluttet med, at hele kontoret, inklusiv mig, fik kage, fordi det var min sidste dag.

Jeg fik desværre ikke mødt den tredje Rasmus, men det kan være, jeg får fornøjelsen en anden gang.

Det har været en helt utrolig oplevelse, og jeg vil bare sige tak til alle de helt fantastiske medarbejdere i TACK, som har gjort oplevelsen perfekt.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved