TACK International køber Konseqvens

TACK International har opkøbt træningsvirksomheden Konseqvens, der er specialiseret inden for generelt salg, salgsledelse og detailsalg. Med tilgangen af de nye resurser kan vi nu tilbyde vores kunder endnu bedre rådgivning og træning på en større række områder. Her kan især Konseqvens’ mange spændende koncepter inden for medicinal- og detailbranchen fremhæves.

Detailsektoren oplever et øget pres i takt med, at kunderne i stigende grad finder deres varer online. Hvis detailbutikkerne skal overleve denne udvikling, er nøglen at give kunderne en god oplevelse, når de besøger butikkerne. Derudover peger undersøgelser på, at under 10% af kunderne i detailsektoren ender med at købe mere, end de havde planlagt. Der er med andre ord et enormt uudnyttet mersalgspotentiale i sektoren, og hvis dette skal udnyttes, kræver det et endnu større fokus på god service, betjening og frem for alt: salg. Med vores oprustning på detailfronten kan vores kunder nu drage endnu større nytte af vores kompetencer på dette felt og ruste sig til den nye virkelighed.

De forhenværende Konseqvens-medarbejdere vil fortsat være baseret i Middelfart. Dermed forbedres TACKs dækning af det jyske og fynske marked betragteligt.

Konseqvens’ direktør, Jan Kühl Lund, udtaler, at han ser frem til at være en del af en større virksomhed med alle de muligheder, dette giver, og fremhæver, at Konseqvens’ forhenværende medarbejdere med en større organisation i ryggen nu vil have endnu bedre tid til at løse opgaver for kunderne.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved