Sådan bliver du nr. 1 - radikalt bedre salg på 8 uger

Af TACKs adm. direktør, Jens Dalgaard

Salg kan med tiden nemt blive en rutine og risikoen ved rutine, er middelmådighed og fejl, hvilket der ikke er plads til i salg. Følger du nedenstående 7 elementer – En salgskur, vil du skubbe til dine vaner og styrke dit salg afgørende.

Start tidligt hver dag


Den gode plan aktiverer dagens salg, før de andre starter

Vælg et par dage om ugen, hvor du møder en time før andre og med personlige mails aktiverer dine emner, pipeline og netværk med det formål at starte en samtale, som du kan arbejde med hele dagen.

Prioriter dine kunder


Brug din tid på dem, der vil dig og har potentiale til mere

Brug en halv time hver fredag på at søge emner i din kunde portefølje, hvor du oplever et øget potentiale og lave en plan for kunderne næste uge. Du skal konstant udfordre din ABC prioritering.

Sig nej til det dårlige salg


Lad dig ikke friste af salg, der ligger for langt fra din best practice

Gør dit bedste salg til din vision for dit salg. Ligger en mulighed for langt fra din vision eller er den tidsmæssige investering for stor i forhold til et muligt resultat, så sig pænt ”Nej tak”.

Brug tid på forberedelse


Brug 20 pct. mere tid på at tænke dit møde med kunden igennem

Sæt tid af før dit møde til at huske, hvad der skete ved sidste kontakt, brug tid på at lave et scenarie for mødet inden mødet og invester tid på at forestille dig, hvad kunden tænker efter mødet.

Fjern dine tidsrøvere


Analyser din tid og hold op med det/dem, der ikke genererer resultater

Lav en tidslog for en tilfældig dag hver 14. dag, så du ved, hvad der stjæler din tid og skab et forsvar mod de eksterne tidsrøvere. Lav om på de interne tidsrøvere - pas især på dine overspringshandlinger.

Aftal altid næste skridt


Forlad aldrig din kunde uden en præcis aftale om, hvad der skal ske nu

Inden du forlader din kunde - Spørg altid til næste skridt, sæt specifik tid på opfølgning, lad ikke kunden tage teten, hold fast i momentet og vær høflig men bestemt – skab salget.

Sig tak for hjælpen


Brug dit bagland rigtigt og behandl din kollegaer med respekt

Find de ting dit bagland kan hjælpe dig og de personer, der kan bakke dig op. Sørg for det du leverer tilbage er af høj kvalitet, afstem forventninger, overhold aftaler og husk dem, der hjælper dig.


WORK SMARTER NOT HARDER


Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved