Indstil din kandidat til Årets salgsleder 2019

Kender du årets salgsleder 2019?

Mange forhold er omskiftelige for moderne virksomheder, men en konstant er urokkelig; salget spiller fortsat en essentiel rolle. Det kræver både stærke personlige og faglige kompetencer at løfte ansvaret og lede salgsindsatsen, og for at hylde de bedste salgsledere i Danmark kårer Business Danmark og TACK International derfor atter en gang Årets Sales Excellence. Det er 14. gang, at kåringen finder sted, og i år vil der lægges vægt på kandidaternes evne til at skabe værdi for kunderne, at tænke salg på andres vegne og lære fra sig på baggrund af sine succeser.

Vi leder derfor efter de bedste salgsledere i landet som:

  • har indfriet virksomhedens ambitiøse salgsmål
  • arbejder på at skabe værdi for kunden i alle touch points
  • er god til at få hele organisationen til at tage ansvar for salget
  • analyserer jeres salgssucceser og gør dem til best practice


INDSTIL DIN KANDIDAT HER

Du kan nominere kandidater til og med d. 16. februar 2020, og vinderen kåres på Business Danmarks landsråd i Vejle d. 17. april. Afgørelsen bliver truffet af en kvalificeret jury bestående af repræsentanter fra TACK International, Business Danmark og Copenhagen Business School og baseres på hvad, den nyeste forskning viser, er væsentlige drivers for vækst i salget.

Sidste år løb Niels Friis Nielsen, salgschef i Siemens A/S, med titlen, og vi er alle meget spændte på at blive præsenteret for de nye kandidater i år.

Vi glæder os derfor til at modtage indstillingen af din kandidat, og hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på 70101201 eller info@tack.dk.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved