Brug os, når du har tiden til det - Personlig rådgivning efter lukketid

Oplever du også, at det i en travl hverdag kan være svært, at finde tid til dig selv, for slet ikke at tale om umuligt at afsætte tid til at planlægge din faglige og personlige udvikling? Sidder du med spørgsmål omkring, hvad det næste naturlige skridt i din kompetenceudvikling bør være, eller er du i tvivl om dine muligheder?

Det leder dig måske til at undersøge mulighederne på nettet enten efter arbejdsdagen er omme eller i weekenden, hvor det til gengæld kan være svært at finde kompetent og konstruktiv rådgivning omkring dine eller din virksomheds muligheder og behov. Vi ønsker at åbne muligheden for, at du kan få personlig og grundig sparring omkring din eller din virksomheds situation udenfor normal åbningstid – både om aftenen og i weekenden.

Derfor vil Salgs- og Marketingsdirektør, Marie Kongsted, sidde klar til at lytte, rådgive og sparre på udvalgte aftener og weekender, så I sammen kan planlægge det næste eventyr i dit arbejdsliv.

Måske ønsker du at arbejde med din kommunikation, eller blive bedre til at strukturere din tid? Måske er du leder og kan se værdi i, at du kan indtage en coach-funktion i din virksomhed? Måske du oplever nogle helt konkrete problemstillinger, hvor du ønsker sparring omkring den optimale kompetenceudvikling til at tackle de udfordringer, du står overfor.

Mulighederne er mange, og det er løsningerne heldigvis også! Så tilsidesæt ikke din udvikling som et nytårsfortsæt, ”du kan se på” i det nye år – vi har tid til at tale med dig, når du har tid til at tale med os.

Næste gang er:
Mandag den 26. marts frem til kl. 19.00.

Få inspiration til din kompetenceudvikling her:
Salgskurser
Kurser i ledelse
Kurser i Personlig udvikling

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved