KOMMER SNART! Nyt Kursus: Dreams & Details 1 – Fremtidens lederskab

Til efteråret kan du styrke dine ledelseskompetencer med den revolutionerende Dreams & Details-ledelsesmodel hos TACK

Genopfind din virksomhed fra en i forvejen stærk position

Verden ændrer sig hurtigere end nogensinde, og virksomheder er nødt til at ændre sig med den og kontinuerligt genopfinde sig selv for at holde sig relevante i deres respektive markeder. Men særligt når du og din virksomhed allerede befinder jer i en succesrig position, og mange ting i forvejen bliver gjort godt, kan det være vanskeligt at identificere forbedringsmulighederne i organisationen. Visse ledere vil i dette tilfælde være forbeholdne overfor at iværksætte for drastiske ændringer af frygt for at komme til at spænde ben for sig selv, men her kan Dreams & Details tilføje nye perspektiver til din strategiske tænkning.

Dreams & Details-ledelsesmodellen er udviklet af Jim Hagemann Snabe og Mikael Trolle, der begge er markante ledelsesskikkelser i det danske erhvervsliv. På baggrund af ledelsesmodellen har de grundlagt Dreams & Details Academy, som TACK har indgået et samarbejde med for at udbrede kendskabet til og brugen af modellen med henblik på at styrke dansk erhvervsliv.

Fra efteråret 2020 får du således en enestående mulighed for at studere Dreams & Details-ledelsesmodellen og -konceptet indgående, så du bliver klædt på til at anvende Dreams & Details som strategisk værktøj og fastholde din succes, mens du løbende genopfinder din organisation, dit team og din personlige rolle. Du vil blive endnu bedre til at kvalificere dine faglige og strategiske indspark i ledergruppen om virksomhedens retning og udvikling, ligesom du vil få de nødvendige værktøjer til at forløse dit eget, dine medarbejderes og din virksomheds fulde potentiale.

TACKs fremtidige uddannelse, Dreams & Details – Fremtidens lederskab, vil være ideelt, selv hvis du ikke har forudgående kendskab til modellen, og vi vil på vanlig TACK-facon lægge vægt på den praktiske anvendelighed. Hvis du efterfølgende ønsker at gå endnu mere i dybden med den revolutionerende ledelsesmodel, vil du hos Dreams & Details Academy kunne tage en overbygning – eller del 2 – som består af konkret case-arbejde, der lader dig tage udgangspunkt i eksempler fra din egen virkelighed og kan løfte dine ledelseskompetencer til nye niveauer.

Vi glæder os til at se dig til efteråret!

Er du nysgerrig efter mere info? - Bestil beskrivelsen af den nye uddannelse herunder.

Ja tak, jeg vil gerne bestille beskrivelsen af den nye uddannelse Dreams & Details

Du bestiller beskrivelsen af uddannelsen ved at udfylde nedenstående formular.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved