Mødebooking - Virtuel træning

Som følge af den nuværende situation, hvor mange mennesker er nødsaget til at arbejde anderledes i en mere isoleret dagligdag, bliver TACKs kursus ’Mødebooking’ nu afholdt som virtuel træning. Det vil sige, du kan deltage i kurset hjemmefra via din computer.

Kurset vil som det vanlige kursus være fyldt med høj energi, interaktion og øvelser, som sikrer dig et konkret og værdifuldt udbytte.

Næste hold afholdes den 2. april 2020 kl. 9.00 -16.00.

Tilmeld dig via nedenstående formular.

Scroll længere ned for mere information om indhold, form, metode, afholdelsestidspunkt og pris.

Booking

Udfyld venligst nedenstående information. Du vil efterfølgende modtage en bekræftelse på din booking.

Hvordan foregår virtuel træning i mødebooking?


  • REALTIME UNDERVISNING. Undervisningen foregår ’realtime’, hvilket betyder, at din underviser er fuldt ud tilstede under hele kurset; fuldstændig som til den fysiske version.
  • MULIGHED FOR SPARRING UNDERVEJS. Gennem hele kurset vil der være rig mulighed for både mundtlig og skriftlig sparring med instruktøren og de øvrige kursister.
  • FOKUS PÅ PRAKTISK ANVENDELIGHED. Når du deltager på et kursus hos TACK, vil der altid være fokus på den praktiske anvendelighed – det gælder også på denne online træning. Derfor vil du undervejs blive stillet overfor en række forskellige øvelser; bl.a. nogle som har til formål at udvikle og styrke dit personlige pitch.

Hvilke emner bliver gennemgået på kurset?


På kurset vil du blive introduceret for alle de emner, som behandles på det ’sædvanlige’ fysiske kursus i mødebooking. Du kan læse beskrivelsen af kurset HER.

Deltagerne får undervejs mulighed for at udvælge egene indvendinger og argumenter, som de ønsker at arbejde med.


Afholdelsestidspunkt


Den virtuelle træning afholdes den 2. april fra kl. 9.00 - 16.00. Undervejs er der sat tid af til øvelser, ligesom der vil være indlagt pauser.

Hvad er prisen?


Når du deltager på TACKs virtuelle træning i mødebooking, har du 2 muligheder. Du kan vælge at tilmelde dig den virtuelle træning OG deltage på den fysiske kursus i mødebooking senere på året eller du kan vælge udelukkende at deltage i den virtuelle træning.

MULIGHED 1 – Virtuel træning + fysisk kursus: Prisen for at deltage i TACKs virtuelle træning + vores fysiske kursus i mødebooking senere på året er 4.950 kr. ekskl.

På det fysiske kursus får du mulighed for at arbejde endnu mere i dybden med din tilgang til mødebooking. På kurset vil der bl.a. blive stillet skarpt på, hvordan din stemmeføring og dit mindset påvirker andres opfattelse af dig. Derudover vil du gennem kurset få løbende feedback fra instruktøren, så du bliver endnu mere skarp på dit pitch og måden, du tackler modstand.
MULIGHED 2 – virtuel træning: Prisen for kun at deltage i TACKs virtuelle træning er 3.950 kr. ekskl. moms.

Tilmeld dig selv eller en medarbejder via nedenstående kontaktformular eller ring til os på 70101201.

Lad os udvikle os sammen – hver for sig.

© 2016 TACK International. All rights reserved