Deltag i kurset Mødebooking – online

Som følge af den nuværende situation, hvor mange mennesker er nødsaget til at arbejde anderledes i en mere isoleret dagligdag, bliver TACKs kursus ’Mødebooking’ nu afholdt som virtuel træning. Det vil sige, du kan deltage i kurset hjemmefra via din computer.

Kurset vil som det vanlige kursus være fyldt med høj energi, interaktion og øvelser, som sikrer dig et konkret og værdifuldt udbytte.

Hvordan foregår webinaret ’Mødebooking’?


  • REALTIME UNDERVISNING. Undervisningen foregår ’realtime’, hvilket betyder, at din underviser er fuldt ud tilstede under hele kurset; fuldstændig som til den fysiske version.

  • MULIGHED FOR SPARRING UNDERVEJS. Gennem hele kurset vil der være rig mulighed for både mundtlig og skriftlig sparring med instruktøren og de øvrige kursister.

  • FOKUS PÅ PRAKTISK ANVENDELIGHED. Når du deltager på et kursus hos TACK, vil der altid være fokus på den praktiske anvendelighed – det gælder også på dette webinar. Derfor vil du undervejs blive stillet overfor en række forskellige øvelser; bl.a. nogle som har til formål at udvikle og styrke dit personlige pitch.

Hvilke emner bliver gennemgået på kurset?

På kurset vil du blive introduceret for alle de emner, som behandles på det ’sædvanlige’ fysiske kursus i mødebooking. Du kan læse beskrivelsen af kurset HER.

Afholdelsestidspunkt

Webinaret afholdes den 2. april fra kl. 9.00 - 16.00. Undervejs er der sat tid af til øvelser, ligesom der vil være indlagt pauser.

Hvad er prisen?

Når du deltager på TACKs webinar i mødebooking, har du 2 muligheder. Du kan vælge at tilmelde dig webinaret OG deltage på den fysiske kursus i mødebooking senere på året eller du kan vælge udelukkende at deltage i webinaret.

MULIGHED 1 – Webinar + fysisk kursus: Prisen for at deltage i TACKs webinar + vores fysiske kursus i mødebooking senere på året er 4.950 kr. ekskl.

På det fysiske kursus får du mulighed for at arbejde endnu mere i dybden med din tilgang til mødebooking. På kurset vil der bl.a. blive stillet skarpt på, hvordan din stemmeføring og dit mindset påvirker andres opfattelse af dig. Derudover vil du gennem kurset få løbende feedback fra instruktøren, så du bliver endnu mere skarp på dit pitch og måden, du tackler modstand.

MULIGHED 2 – Webinar: Prisen for kun at deltage i TACKs webinar er 3.950 kr. ekskl. moms.

Tilmeld dig selv eller en medarbejder via nedenstående kontaktformular eller ring til os på 70101201.

Lad os udvikle os sammen – hver for sig.

Booking

Udfyld venligst nedenstående information. Du vil efterfølgende modtage en bekræftelse på din booking.

© 2016 TACK International. All rights reserved