Nyhed: Nye kurser i indkøb

Klik her for at læse om de to åbne kurser inden for indkøb.

Grundlæggende indkøb
Avanceret indkøb


Op til 60% af resultatet på en virksomheds bundlinje kan føres tilbage til indkøbsafdelingen. Dermed er der meget at vinde ved at give sine indkøbere optimale betingelser for at sætte deres præg på bundlinjen. Dette kan eksempelvis gøres ved aktivt at have de indkøbsansvarlige med i det strategiske arbejde fremfor at gøre indkøb til en administrativ funktion.

Heldigvis er flere og flere virksomheder nu begyndt at tænke indkøb ind i deres strategi, og mange efterspørger nu flere kompetencer inden for indkøbsledelse. Med vores to nye indkøbskurser kommer vi nu dette behov i møde.

Kompetente indkøbere leverer bedre resultater
De bedste indkøbere effektiviserer hele værdikæden, optimerer indkøbsprocesserne og udnytter alle muligheder for besparelse. Derudover er de skarpe forhandlere, der evner at forhandle optimale rammebetingelser og priser hjem til virksomheden.

På indkøbskurserne får du værdifulde værktøjer til blandt andet markeds- og leverandøranalyse samt en forståelse for best practice i relation til indkøb. Samtidig vil du blive klædt på til at forstå magtspillet mellem indkøber og leverandør og til at bruge denne forståelse til at styre forhandlingsforløbet og få den bedste kontrakt. Din virksomhed vil få en indkøber, der kan forbedre virksomhedens performance på indkøbsområdet, og som opnår de lavest mulige priser og de bedste rammevilkår.

På Indkøb 1 får du konkrete, praktiske værktøjer til at optimere dit indkøb. Du lærer derudover, hvordan du afdækker dine muligheder for besparelser på tværs af brancher og varekategorier, samt hvordan du analyserer optimeringspotentialet hos den enkelte leverandør.

På Indkøb 2 arbejdes der med anvendelige redskaber til planlægning og strukturering af udbudsrunder, samtidig med at dine generelle teknikker til optimering af indkøb udbygges. Derudover gås der i dybden med professionelle forhandlingsteknikker, der giver dig optimale kort på hånden, når aftalen skal forhandles i hus.

En krone sparet er som bekendt en krone tjent, og det kan ses direkte på bundlinjen, hver gang der købes billigere ind. En investering i opkvalificering af sine indkøbere er derfor hurtigt tjent hjem.

Åbent kursus eller skræddersyet udviklingsproces?
Har din virksomhed flere indkøbere, kan det være en fordel for jer at få lavet en skræddersyet og virksomhedsintern proces, hvor hele indkøbsorganisationen løftes. Som enkeltperson er den åbne uddannelse med 2x2 dages intensivt arbejde med din funktion et rigtigt godt valg, som vil give dig en værdifuld værktøjskasse.

Vi udbyder vores indkøbskurser i samarbejde med Prokura – en ambitiøs og innovativ partner, der deler vores fokus på at skabe værdi for kunderne.

Klik på nedenstående links for at læse mere om kurserne:


Indkøb 1 - Grundlæggende indkøb
Indkøb 2 - Avanceret indkøb


Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved