NYHED: TACK og Bastian Overgaard indgår samarbejde

Nu kan du opnå større overskud, optimalt fokus og større personlig effektivitet med Bastian Overgaard, når du booker dit næste udviklingsforløb hos TACK.

Bastian Overgaard har udviklet det innovative værktøj ”Silent Co-creation”, som i al sin enkelt hed går ud på at få mest muligt fokus og indhold ud af de møder, som vi holder i det daglige. Bastian kom for alvor på alles læber, da en af hans kunder i allerbedste sendetid fortalte, hvordan de havde fået effektive møder ved at tie stille sammen i 10 % af tiden. Bastian Overgaard har også skrevet bogen ”Støjfri ledelse ” (2021), men i virkeligheden koncentrerer hans arbejde sig omkring, hvordan du kan styrke dine ord, tanker og relationer.

Hos TACK er vi stolte af samarbejdet med Bastian Overgaard, som betyder, at du nu kan opleve Bastian som både foredragsholder gennem TACK og/eller på det åbne kursus ”Støjfrit Samarbejde”.

Opnå et stærkere fundament for dit daglige arbejde med kurset i ”Støjfrit samarbejde”

Intensiteten og mængden af information, som vi dagligt bliver bombarderet med, har aldrig været større. Vores arbejdsdag er ofte præget af, at vi nærmest løber fra det ene møde til det andet – formelle som uformelle.

Kurset ”Støjfrit samarbejde” henvender sig til alle medarbejdere og ledere, som har ansvar for kommunikation og afholder møder i større eller mindre omfang. Kurset henvender sig til dig, som ønsker at opnå større fremdrift og fokus ved at bruge stilhed som et værdiskabende værktøj.

I løbet af kursusdagene vil du lære, hvad konsekvenserne af informationsoverload er og, hvordan du kan øge produktiviteten ved at skære støjen fra. Du vil få et indblik i, hvordan det at tie stille sammen kan skabe fællesskab og arbejdsglæde, fordi alle kommer i tale – også de introverte. Derudover kommer du lære, hvordan kan blive en bedre udgave af dig selv og, hvordan du kan styrke kreativitet, mangfoldige løsninger og kommunikationen på din arbejdsplads.

Læs mere om kurset HER:
Støjfrit samarbejde - det intelligente mellemrum

Foredrag med Bastian Overgaard

Når du booker et foredrag med Bastian Overgaard har du et sikkert kort på hånden. Bastian er en formidabel formidler, som forstår at kombinere viden, humor og et helt særligt engagement, når han levere sine knivskarpe pointer og konkrete værktøjer. Bastian Overgaard kan bidrage med en øget bevidsthed omkring den styrke, ro og omtanke, der findes i stilhed. Og værdien i ikke at lade uigennemtænkte og hurtige konklusioner styre samtalerne.

Ønsker du at booke Bastian Overgaard som foredragsholder, er dette muligt via vores foredragsportal SPEAKERSlounge.

Find mere info HER

Du kan også ringe og høre nærmere på 70101201

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved