NYHED: TACK og Rie Helmer indgår samarbejde

Virtuelle møder er blevet en del af hverdagen for de fleste af os. Når vi skal i dialog med kollegaer, samarbejdspartnere, kunder m.v. rykker vi ind i det virtuelle rum, og det skaber både muligheder og udfordringer.

Det virtuelle rum er et praktisk mødested, hvor møderne ofte afholdes på effektiv vis, men samtidig skaber skærmen en distance mellem os, som gør det sværere for os at aflæse personen på den anden side. Det skaber grobund for misforståelser, konflikter og stilstand.

Netop behovet for værktøjer der kan hjælpe med at styrke de virtuelle relationer er grundlaget for et stærkt samarbejde mellem TV-vært og journalist Rie Helmer og TACK. Samarbejdet betyder, at du fra juni 2021 kan deltage på kurset ”Virtuelle relationer” med Rie Helmer som underviser.

Skab nærværende relationer gennem skærmen på kurset ”Virtuelle relationer”

Når vi møder nye mennesker, bruger vi alle vores sanser til lynhurtigt at danne os et indtryk af modparten. Vi aflæser potentialet og hinandens velvilje i øjenkontakt, kropssprog, stemmeføring, udstråling og stemning i rummet. Men hvordan gør vi det, når mødet foregår digitalt, og førstehåndsindtrykket dannes via en skærm?

På kurset Virtuelle relationer lærer du, hvordan du udtrykker dig tydeligt og autentisk på skærmen, så du øger tilliden i rummet. Du opnår øget bevidsthed om, hvordan du opfattes ”udefra” og vil få konkrete redskaber til at kommunikere på en vindende og overbevisende måde.

Læs mere og hent kursusbeskrivelsen her!

Rie Helmers baggrund

Du kender måske bedst Rie Helmer fra hendes værtsroller på TV i programmerne Aftenshowet og Sporløs, men Rie arbejder nu som selvstændig kommunikationsrådgiver og medietræner. Hun er uddannet journalist og hendes speciale er budskabs- og medietræning. Rie har over 20 års erfaring som TV-vært, moderator, kommunikationsrådgiver og skribent.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved