NYHED: TACK præsenterer Koordinatoruddannelsen - Den ansvarlige nøglemedarbejder

Den koordinerende og planlæggende rolle i organisationen er en helt central person, som har til opgave at arbejde sammen med mange forskellige mennesker på tværs af afdelinger og niveauer. Det kræver en hel del at være limen i virksomheden. Du skal kunne utrolig mange ting som koordinator. Du skal have et skarpt boldøje for at kunne gribe de mange bolde som konstant er i luften. Du skal arbejde hurtigt, effektivt og professionelt og kunne trives i konstante forandringer. Og så skal du kunne holde det store overblik – ikke mindst i pressede situationer.

Derfor er vi hos TACK International meget stolte over at kunne præsentere vores samarbejde med Trine Egede, som står bag den eftertragtede Koordinatoruddannelse. Her får du de vigtige og konkrete værktøjer, som du har brug for i din hverdag – hvad enten du er PA, chefsekretær, receptionist, koordinator eller sidder i en anden rolle, hvor koordinering og planlægning er en central opgave.

Bliv en kompetent og kvalificeret sparringspartner med personlig gennemslagskraft
Med denne uddannelse får du en større forståelse for, hvad din nøglerolle indebærer, så du giver kvalificeret med- og modspil som sparringspartner for den øvrige organisation. Du vil opnå større personlig gennemslagskraft gennem effektiv kommunikation. Du vil opnå redskaber, som giver dig mulighed for at arbejde målrettet og effektivt med din opgavestyring og planlægning.

Trine Egede er blandt meget andet certificeret arbejdslystkonsulent og ledelsesrådgiver med speciale i projekt- og procesledelse, forandringsprocesser og ikke mindst psykisk arbejdsmiljø. Trine har arbejdet i en lang årrække som professionel underviser, foredragsholder, leder og kursusplanlægger i både Danmark og Grønland.

Læs mere om uddannelsen HER.

Foredrag med Trine Egede
Trine Egede er en inspirerende og ofte benyttet workshopfacilitator og foredragsholder. Hendes emner spænder vidt og hendes foredrag skræddersys til det enkelte arrangement ud fra din situation, ønsker og behov. Trine er en dygtig performer, som formår at fange sit publikum og skabe stof til eftertanke og samtidig give konkrete og relevante råd og værktøjer, som du kan tage med hjem og bruge – allerede i morgen.

Du har mulighed for at booke Trine som foredragsholder hos vores foredragsportal SPEAKERSlounge. Læs mere HER

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved