Pas på hinanden, men hold hjulene i gang

COVID-19 har skabt en situation i Danmark, hvor vi alle må tage et ansvar – både for at for at inddæmme smitten og for at holde Danmark i gang.

Hos TACK har vi stort fokus på begge dele for, at vi kan beskytte vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere bedst muligt. Det gør vi ved at tage en række forholdsregler, men også ved at stå til rådighed, for vores kunder som har brug for at fortsætte en positiv udvikling eller søger nyskabende løsninger ift. den nye situation, de befinder sig i som følge af COVID-19.

Interne regler som skal beskytte dig
For at du kan have ro i sindet, når du møder en underviser eller en anden medarbejder fra TACK, sørger vi for, at personen, du møder, ikke har været ude og rejse de seneste 14 dage eller på anden vis har sat sig selv i en situation, hvor risikoen for smitte er øget.

Møder – Fysisk og virtuelt
Der er fortsat rig mulighed for at afholde møder med TACK. Hvis der er et ønske om, at mødet ikke skal foregå fysisk, er der mulighed for, at vi kan afholde det som telefon- eller videomøder. Giv os blot besked herom, så sørger vi for, at dette bliver arrangeret.

Kurser og uddannelse
Vi følger myndighedernes anbefalinger og påbud nøje og agerer herefter. På nuværende tidspunkt anbefales det, at man ikke mødes mere end 100 personer samme sted, så TACKs mindre/små kursushold fortsætter som normalt – selvfølgelig med naturlige forholdsregler, som skal sikre trygheden hos vores kursister.

Vi glæder os til at se jer – også i den kommende fremtid.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved