Pas på salgets 9 dårlige vaner - et dialogværktøj

De dårlige vaner er sælgerens værste fjende og selvom vaner er svære at bryde, er det dog på ingen måde umuligt. Én ting er dog sikkert: Salgets 9 dårlige vaner, som er beskrevet her på siden, vil bremse din/din sælgers udvikling og tilhørende salg, hvis du/han/hun ufortrødent arbejder videre ud af samme tangent, som dårlige vaner tit lokker os til.

Det første, og altafgørende, skridt for positiv udvikling er derfor, at man som sælger jævnligt stopper op og perspektiverer på sit salgsarbejde. Er der nogle specifikke handlinger, som hæmmer én i at komme i mål? Ja, så må de sættes under lup, således at der kan ageres på det.

I den forbindelse, har vi udviklet et enkelt og effektivt værktøj, hvis dobbelt-formål er:

  1. At hjælpe dig med at identificere dine/din sælgers udviklingsområder mere præcist
  2. Skabe et udgangspunkt for en, til tider, svær samtale mellem sælger og leder

Værktøjet består af to separate spørgeskemaer – et til sælgeren og et til lederen.

Ved at besvare spørgeskemaerne ærligt, og sammenligne jeres resultater, får I et godt udgangspunkt for at afholde en konstruktiv og givende dialog, hvor fokus er på de områder, hvor du/din sælger har tillagt sig nogle uhensigtsmæssige vaner. Derved får I et fælles, produktivt udgangspunkt til at styrke dine/din sælgers salgsvaner, og samtidig forbedre mulighederne for et salg betragteligt.

Spørgeskemaet til sælgere kan tilgås HER


Mens spørgeskemaet for ledere findes HER


Spørgeskemaet for sælgere tager mellem 8-10 minutter at fuldføre, mens spørgeskemaet for ledere tager under 5 minutter. Tiden er givet godt ud.

Herfra skal der derfor lyde en opfordring til at sætte kaffen over, udfylde spørgeskemaerne og sætte jer ned til en professionel udveksling af perspektiver og iagttagelser, der vil føre til en dialog, der foruden at være lærerig, også vil være til fordel og vækst for jer begge.

Andre relevante sider:
Salgskurser, Den nye salgsleder, Den erfarne salgsleder

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved