Webninar: Præsentationsteknik

Lær at strukturere dine præsentationer og formidle et klart og tydeligt budskab, der fanger og engagerer dine modtagere.

Den 27. marts 2020 har du mulighed for at deltage på webinaret Præsentationsteknik. Her får du masser af konkrete redskaber til, hvordan du styrker din gennemslagskraft og skaber overbevisende præsentationer.

Webinaret er både relevant for dig, der skal lave face-to-face-præsentationer, og dig som, måske særligt i denne tid, skal lave præsentationer gennem digitale platforme. Du behøver ikke at have en konkret præsentation for at deltage, men have gerne en konkret situation, målgruppe og budskab i tankerne.

Indhold

  • Målgruppe - forstå og ram tilhørernes behov – så hører de efter
  • Kommunikation med impact – sådan fanger og inspirerer du din modtager
  • Lær at skabe overblik og fastholde fokus med denne enkle struktur
  • Argumentér overbevisende og vind modtageren over på din side

Form

Forud for webinaret vil du modtage et link, som giver dig adgang til den online undervisning. Undervisningen foregår i ’realtime’, hvilket betyder, at instruktøren vil være tilstede under hele webinaret; fuldstændig som på vores sædvanlige kurser.

Metode

Webinaret vil bestå af en kombination af teoriindlæg fra instruktøren og praktiske øvelser, som skal sikre den gode læring. Under forløbet vil der være mulighed for at stille spørgsmål og sparre med både instruktøren og de øvrige deltager. Webinaret vil være fyldt med høj energi – ligesom på TACKs sædvanlige kurser.

Afholdelsestidspunkt

Webinaret afholdes fredag den 27. marts kl. 9.00 - 13.00

Pris

Er du interesseret i at deltage på kurset Præsentationsteknik (3-dage), har du mulighed for at tilmelde dig et af de kommende hold og deltage i webinaret GRATIS. Læs mere om kurset Præsentationsteknik her!
Prisen for kurset Præsentationsteknik er 14.950 kr. ekskl. moms.
Vælg MULIGHED 1 i formularen nedenfor.

Ønsker du udelukkende at deltage på webinaret, skal du vælge MULIGHED 2 i formularen nedenfor. Prisen for webinaret er 1.950 kr. ekskl. moms.

Booking

Udfyld venligst nedenstående information. Du vil efterfølgende modtage en bekræftelse på din booking.

© 2016 TACK International. All rights reserved