Vil du med, når SPEAKERSlounge inviterer indenfor til gratis inspirationsforedrag i 2020?

Kom med og oplev nogle af Danmarks mest inspirerende foredragsholdere, når SPEAKERSlounge inviterer indenfor til gratis inspirationsforedrag.

SPEAKERSlounge er en innovativ foredragsplatform, eget af TACK, som repræsenterer en lang række spændende og fantastiske foredragsholdere – heriblandt tv-værten Mikael Kamber, skuespillerne Lone Hertz, Anders Bircow og Peter Mygind samt forfatterne Torben Wiese og Mille Bruun Sjøgren.

Hvert år inviterer SPEAKERSlounge til en række gratis foredrag og du er naturligvis også inviteret. Foredragene afholdes den sidste torsdag i hver måned (ekskl. juli) fra 9-11 og indeholder 3 foredrag af 30 minutter + 10 minutters Q&A.

Herunder kan du se oversigten over de kommende foredragsarrangementer og tilmelde dig.

Næste foredrag bliver afholdt den 25. februar 2021 på Crowne Plaza i København kl. 9-10.30.

Tilmeld dig foredraget HER!

Ekstraordinært soloforedrag den 25. februar 2021 på Crowne Plaza i København kl. 9-10.30.


Her møder du selveste Hardeep Dhanjal, som giver dig en times inspirerende soloforedrag, du sent vil glemme!

Hardeep anses for at være blandt de dygtigste foredragsholdere i Danmark og har afholdt foredrag for et utal af prominente nationale og internationale virksomheder. Han har en helt unik evne til at sikre en positiv udvikling i andre mennesker ved at få dem til at tage ansvar og ikke nøjes, men derimod stile efter at opfylde deres virkelige potentiale.

Den menneskelige faktor
Hvad enten du er medarbejder eller leder, er du nødt til at erkende, at hvis du vil have succes, er du også nødt til at have viljen til at opnå den. Løn hverken kan eller skal være den eneste motivationsfaktor for at yde dit bedste og slå dine konkurrenter. Der er derimod brug for, at du har et oprigtigt ønske om at gøre dit team til det bedste, og du må som individ anerkende, at du har et ansvar for det endelige resultat.

Skynd dig at booke dig ind, og sikr din plads til denne ekstraordinære oplevelse – Pladserne er begrænsede.

Tilmeld dig foredraget HER!


© 2016 TACK International. All rights reserved