TACK TMI optaget på endnu en fornem liste

TACK TMI anerkendes endnu engang på ny international Watch List


For få uger siden kunne vi annoncere, at TACK TMI var blevet optaget på Training Industry’s Watch List over Top Sales Training and Enablement Companies i 2022. Nu kan vi, med stor glæde, afsløre, at TACK TMI ligeledes er blevet en del af Training Industry’s Watch List for Top Leadership Training Companies i 2022.

Amerikanske Training Industry er en anerkendt organisation i Learning & Development-sektoren, som overvåger, analyserer og formidler information om kompetencegivende services verden over, og mange internationale virksomheder retter øjnene mod Training Industrys anbefalinger, når de skal udvælge udbyder til træning af deres medarbejder. Det er derfor en stor ære at være en del af Training Industry’s Watch List – både indenfor salgs- og lederudvikling.

Et godt og stærkt lederskab er i disse år vigtigere end nogensinde – både i erhvervslivet og generelt i verden. TACK TMI har gennem de seneste 110 år leveret kurser og uddannelser til ledere baseret på relevante metoder og teorier med at miks af praktiske erfaringer. Vores undervisning bygger på et stærkt fundament grundlagt af Claus Møller og TACK brødrene med en konstant reference og tilpasning til nutidens og fremtidens udfordringer.

Vi sætter stor pris på, at Training Industry anerkender den kvalitet, professionalisme og innovative tilgang til læring, som vi hos TACK TMI arbejder for hver eneste dag. Derudover skal der lyde en stor tak til vores mange kunder, som gennem årene har givet os lov til at hjælpe dem med at vokse, udvikle og udnytte deres lederskab og salg. I har været med til at gøre brandet til det vi er i dag.

Virksomhederne på Training Industrys’s Watch List er udvalgt på baggrund af:
• Bredde og kvalitet af udbud
• Synlighed, innovation og indflydelse på markedet
• Kundeportefølje
• Forretningsresultater og -vækst

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved