NYHED: Kursus i konflikthåndtering

NYHED!


Fra 2015 kan du deltage på kurset Konflikthåndtering hos TACK

Uanset hvilken social eller professionel omgangskreds du befærdes i, vil du løbende komme til at stå over for konflikter i din dagligdag. Konflikter kan opstå pludseligt eller opbygges over længere tid, men uanset hvordan de opstår, oplever langt de fleste konflikter som ubehageligheder, der tærer på arbejdsglæden og måske endda selvværdet. Det er derfor også yderst vigtigt, at der sættes ind over for konflikter, så snart de opstår, så man undgår, at de udvikler sig og bliver uoverskuelige at håndtere.

Gennem vores mangeårige arbejde med konflikthåndtering er det vores erfaring, at der ofte foretages symptombehandling af konflikter, uden at der bliver taget fat i konfliktens egentlige kerne. Dette skyldes blandt andet, at de ansvarlige/de involverede finder det er ubehageligt, at skulle tage den svære dialog, som kan løse konflikten eller at de ganske enkelt ikke ved, hvordan de skal gribe det an. Når konflikten ikke løses, vil den i de fleste tilfælde ende med at blive yderst opslidende og en økonomisk omkostning for virksomheden.

Fra 2015 har du muligheden for at deltage på vores åbne kursus i konflikthåndtering. Kurset forløber over 1 dag og afholdes både i Aarhus og København. Konflikthåndtering er for dig, som ønsker redskaber til, hvordan du kan gribe flere potentielle konflikter i opløbet, samt løse uundgåelige og nødvendige konflikter på den bedst mulige måde.

Ønsker du automatisk at modtage materiale på dette kursus samt datoer for, hvornår det afholdes i 2015?

Alt du skal gøre er at klikke HER og sende en mail til os med dit fulde navn. Så sørger vi for, at du automatisk modtager materialet, så snart datoer og den nye kursusbeskrivelse lanceres i uge 43.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved