Nu kan du bliver certificeret i Personlig Effektivitet hos TACK!

NYT: Certificering i Personlig Effektivitet hos TACK


At skabe effektivitet er blevet en vigtig ledelsesopgave. Dels, fordi du ved at ændre ineffektive arbejdsvaner – både dine egne og dine medarbejderes – kan gøre op med de værste tidsrøvere, så I kan frigøre tid og dermed arbejde mere målrettet. Dels, fordi langt de fleste medarbejdere ønsker at arbejde produktivt og opleve, at de får noget meningsfyldt ud af arbejdsdagen.

Som leder skal du sikre høj produktivitet og skabe sunde arbejdspladser - en kombinationen, der kræver stor indsigt i den enkelte medarbejders vaner og måde at arbejde på. En forståelse som den enkelte medarbejder selv kan have svært ved at skaffe sig, og elementer man som medarbejder kan have vanskeligt ved at erkende og tale om, især over for egen ledelse.

Personlig Effektivitets Profil
Den anerkendte Personlig Effektivitets Profil kan hjælpe dig med at identificere dårlige vaner i dit team, samt inspirere dig til, hvordan du implementerer mere effektive arbejdsgange. Profilen måler på 12 effektivitetsområder, som er relevante for en bred vifte af stillinger og roller, og kan både anvendes i forbindelse med individuelle udviklingsforløb samt i gruppesammenhænge.

Certificering hos TACK
Du har nu muligheden for at få en certificering i Personlig Effektivitet her hos TACK, som gør dig i stand til at benytte værktøjet i dit daglige arbejde. Fra 2015 vil certificeringskurserne blive en fast del af vores åbne kursusprogram. Vi holder dog allerede det første kursus d. 15. December 2014 I København.

Certificeringskurset henvender sig til ledere på alle niveauer samt HR-personale, der skal drive effektivitetsprocesser.

Kontakt os her, hvis du ønsker at høre mere om kurset eller vil tilmelde dig kurset.

Relaterede sider: Personlig effektivitet - certificering

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved