Hent vores kursuskalender 2024

Klik her og hent, så du får et overblik over alle vores kurser indenfor salg, ledelse og personlig udvikling.

Kurven

Personlig Succes I Rasmus Bagger

Personlig Succes I Rasmus Bagger
43 min.
08.09.2021

Rasmus Bagger vil i denne episode give dig et indblik i, hvordan du kan skabe personlig succes. Og hvad personlig succes i det hele taget er for en størrelse. Hvis du spørger tusind forskellige mennesker, hvad den helt rigtige form for succes er, vil du formegentlig få tusind forskellige svar. Men én af fællesnævnerne, som gælder alle, er psykologiske karaktertræk. Det er ikke de fagtekniske kompetencer, såsom at være ekspert i Excel, der er afgørende for din personlige succes. Det er karaktertræk, som er funderet i vores psykologi. Hvis du kan mestre dit eget psykologiske univers, har du lagt større chance for at opnå dine mål.

Til sidst i episoden vil Rasmus Bagger give dig konkrete tips og tricks til træning i at være det menneske, som du gerne vil være endnu mere af.

Dine følelser er et navigationsværktøj

Når du er i en fysisk smerte, så ved du instinktivt, at du skal flytte dig fra den. Men det samme gælder ikke en psykisk negativ smerte. Vi har konstant både positive og negative følelser. De har til opgave at gøre os opmærksomme. En positiv følelse giver signalet om, at ”alt er godt – fortsæt hvis du kan”. Negative følelser derimod – eller ikke ressourcefulde tilstande – er til gengæld et trefoldigt budskab. Der er noget, der ikke er, som det skal være. Derfor er det vigtigt at mærke kortvarigt efter, hvor det kommer fra, hvis du ikke allerede ved det. Det er ikke meningen, at du skal blive i det. Du skal udvikle dig derfra.  

De 3 S’er

Succes er noget forskelligt for alle. Først og fremmest er det derfor vigtigt, at du definerer, hvad succes er for dig. Hvad er vigtigt for dig? Hvorfor er det vigtigt for dig? Anthony Robbins har identificeret 3 områder, som er afgørende for, om du opnår succes. Rasmus Bagger uddyber i episoden her, hvad der ligger bag ”stage, story og strategy”. Disse tre områder kan give dig en guide til, hvordan du kan opnå mere succes i din professionelle såvel som din private hverdag.

Når du har dit mål for øje, så vil du opleve, at når du falder, så bliver det langt nemmere for dig at rejse dig igen og finde tilbage til det rette spor. Det giver dig en motiverende pull-factor, som drager dig mod din succes i fremtiden.

Relaterede podcasts

Forlad aldrig gerningsstedet

Personlig succes handler også om at finde den rette motivation. Du skal have et konkret mål, som du gerne vil opnå. Så ved du, hvad du skal jagte. Og et mål der er klart defineret, så du ved, hvornår du har krydset målstregen.

Motivation er ikke en konstant størrelse. Det er en tilstand. Derfor er det vigtigt, at man altid tager højde for dagens tilstand. Hvis tilstanden ikke er befordrende for det mål, som du gerne vil opnå, så kræver det hårdt arbejde for at bevæge dig i den rigtige retning. Rasmus Bagger giver dig i denne episode det konkrete råd ”forlad aldrig gerningsstedet uden action”. Det betyder i praksis, at du altid skal tage action hen imod det mål, som du gerne vil opnå. Og dermed undgår du klassikeren med at udskyde en handling til dagen efter. Start nu!

Træn det menneske du gerne vil være mere af

Dårlige undskyldninger holder os fra lykken. Det holder os fra det, som vi gerne vil opnå. De tjener dog et midlertidigt formål. De giver en falsk beskyttelse. De dårlige undskyldninger sørger for, at du bliver i din tryghedszone og din komfortzone. Rasmus Bagger nævner et citat: ”Vi skal ikke ønske os, at livet er lettere. Vi skal ønske os, at vi er stærkere”. Altså skal dit fokus være på at træne det menneske, som du gerne vil være endnu mere af, så du kan leve livet på dine betingelser.

Du får et helt konkret råd af Rasmus Bagger om, hvad det gør for din motivation, når du har en dragende fremtid. Et motiverende og konkret mål for øje. En situation du gerne vil være i.

Som afslutning på episoden i TACK TALKS opsummerer Rasmus Bagger, hvordan du kan arbejde med din personlige succes og skabe endnu mere i din professionelle og private hverdag. Hvad skal du være opmærksom på? Hvad betyder succes for dig? Og hvad vil du gerne opnå i fremtiden? Hvordan ser den ud?

Relaterede podcasts

Relaterede kurser

Gratis rådgivningHvordan kan vi hjælpe dig?

Vores rådgivere og eksperter indenfor vejledning i kurser sidder klar til at hjælper med at finde de helt rigtige kurser og uddannelser for dig/jer – helt uforpligtende. Ring til os på tlf. 70101201 eller udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.