Coachakademiet

Hos TACK kan du realisere dine drømme og få kompetencerne til at gøre coaching til en del af din hverdag. På TACK Coach Akademi træner vi dig i færdigheder, som giver dig mulighed for at stimulere dine kollegaer og medarbejdere til at udvikle sig. Gennem en kombination af forelæsninger og praktiske øvelser bliver du rustet til at benytte de forskellige teknikker i din hverdag. Vores metoder lever op til retningslinjerne stillet af International Coach Federation (ICF), hvilket giver dig mulighed for at ansøge om at blive certificeret coach hos ICF, når kravene til praksis er opfyldt. Akademiet kører over fem måneder med 3 moduler a’ 3 dages varighed.

Ovenstående giver et indblik i, hvad vi hos TACK mener, du får ud af TACK Coach Akademi, men hvad siger de tidligere deltagere?

"Der er ingen tvivl om, at den coachende ledelsesstil virker motiverende på mine medarbejdere. De tager mange flere initiativer nu og føler klart mere ejerskab. Jeg er også 100 % overbevidst om, at resultaterne bliver bedre i den sidste ende. Når alt kommer til alt, ved mine medarbejdere jo bedst om deres specifikke ansvarsområder.”
Distrikt Servicechef, Philips

"Jeg kommer fra en meget teknokratisk kultur og har haft meget fokus på indtjening og hårde facts, så jeg gik en smule skeptisk ind i forløbet. Det blev der dog hurtigt lavet om på. Forløbet var meget lærerigt og en stor øjenåbner for mig – ikke bare i forhold til coaching, men til alle aspekter af mit lederskab, da det ud over coaching lærte mig en masse om mig selv, og hvordan jeg agerer."
Managing Director, HOH Water Technology

"Jeg har fået utroligt meget ud af TACKs Coachakademi. Jeg interagerer med mine medarbejdere på en helt anden måde nu – når der er problemer, men også generelt."
Project portfolio manager, Vestas

Vi påbegynder næste forløb af TACK Coach Akademi d. 14. november 2012. Skal du med?

Klik her for indhold, pris og tilmelding.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved