Receptionist - kurser & uddannelse

Som receptionist besidder du en utrolig vigtig position i virksomheden, som kræver mange forskellige kompetencer. Udover at være virksomhedens ansigt udad til inkluderer jobbet som receptionist ofte mange administrative opgaver, som har stor betydning for den daglige drift.

Er du på udkig efter et kursus eller et længere uddannelsesforløb, som kan styrke din rolle som receptionist, har du her hos TACK mulighed for at vælge mellem flere forskellige åbne kurser eller sammensætte dit eget uddannelsesforløb.

Kursusoversigt


Nedenfor kan du se en oversigt over en række kurser, som bl.a. vil kunne give dig redskaberne til at blive bedre til at prioritere opgaver, håndtere forstyrrelser, yde en bedre kundeservice, kommunikere klart, håndtere konflikter og opnå større gennemslagskraft.

Klik på kursustitlerne for at læse mere om de enkelte kurser.



Uddannelsesforløb


Ønsker du et længere uddannelsesforløb, har du mulighed for at skræddersy dit helt eget receptionistuddannelsesforløb. Uddannelsesforløbet består af 4 åbne kurser, som du frit udvælger fra vores kursuskatalog. Du kan dermed planlægge din uddannelse præcis, så den passer til dine ønsker – og ikke mindst din kalender.

Når du bestiller et uddannelsesforløb bestående af minimum 4 kurser, opnår du en rabat på 20% på den samlede pris.

Her kan du se et eksempel på, hvordan dit uddannelsesforløb kan se ud:

Kundeservice pr. tlf., Skriv korrekt dansk, Personlig effektivitet & Sales for non-sales People

Samlet pris for forløb: 22.500,-
Samlet pris for forløb inkl. rabat: 18.000,-

Brug for vejledning?

Hvis du er i tvivl om, hvilke kurser der vil være de rette for dig, er du altid velkommen til at kontakte os på telefonnummer 70 10 12 01, hvor vi sidder klar til at vejlede dig.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved