Hent vores kursuskalender 2024

Klik her og hent, så du får et overblik over alle vores kurser indenfor salg, ledelse og personlig udvikling.

Kurven

Sæt skub i effektiviteten med en Personlig effektivitetsprofil

Jens Dalgaard, Adm. direktør, TACK International
1 min.
11.05.2023

Du har nu, som noget helt ekstraordinært, mulighed for at bestille en Personlig effektivitetsprofil, som hjælper dig med at identificere dine tidsrøvere og dårlige vaner.

TACKs Personlig effektivitetesprofil, som til dagligt benyttes på vores kurser i personlig effektivitet, giver dig et billede af din adfærd og dine vaner, som de er i dag, og hjælper dig med en detaljeret målsætning for, hvordan du i fremtiden kan styrke din evne til at arbejde effektivt og skabe mere overskud.

Du skal kende dine vaner for at ændre dem

For at du kan ændre uhensigtsmæssig adfærd, skal du kende dine dårlige vaner. Vha. et spørgeskema, som måler på 12 forskellige parametre, klarlægger profilen dine udviklingsområder, og sammen med dit svarskema modtager du et 30-siders arbejdshæfte, som vil hjælpe dig med at skabe nye gode vaner, der styrker din effektivitet i hverdagen.

Bestil TACKs Personlig effektivitetsprofil - kun indtil den 15. juni!

TACKs Personlig effektivitetsprofil udbydes normalt ikke som separat produkt, men indtil den 15. juni har du altså mulighed for at bestille den til dig selv – eller til dig og en kollega med ekstra rabat.

Priser og bestilling

1 Personlig effektivitetsprofil: 1.000 kr. ekskl. moms
2 Personlig effektivitetsprofiler: 1.800 kr. ekskl. moms - Spar kr. 200 kr.

Alt du skal gøre, for at bestille profilen er at sende en mail til info@tack.dk med emnelinjen "Personlig effektivitetsprofil" samt dit navn, firmanavn og telefonnummer. Herefter modtager du en ordrebekræftelse samt et link til spørgeskemaet. Når spørgeskemaet er udfyldt, modtager du, på mail, dit svarskema samt dit arbejdshæfte.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 70101201.

af Jens Dalgaard

Adm. direktør hos TACK 

 

Gratis rådgivningHvordan kan vi hjælpe dig?

Vores rådgivere og eksperter indenfor vejledning i kurser sidder klar til at hjælper med at finde de helt rigtige kurser og uddannelser for dig/jer – helt uforpligtende. Ring til os på tlf. 70101201 eller udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.