Hent vores kursuskalender 2024

Klik her og hent, så du får et overblik over alle vores kurser indenfor salg, ledelse og personlig udvikling.

Kurven

Salgskurser & -uddannelser

Salgskurser

De åbne salgskurser er for dig, som har et individuelt udviklingsbehov og som søger konkrete redskaber til at styrke dit salg. 

Salgsuddannelser

De åbne salgsuddannelser består af 4 moduler som tilsammen udgør en effektiv læringsproces og som giver dig et stærkt fundament i dit job. 

Virksomhedsforløb

Er I flere i virksomheden med samme udviklingsbehov, kan et skræddersyet forløb være relevant for jer, så I sammen kan løfte jeres resultater.

Nå nye højder med salg   

Salg er en af de vigtigste discipliner i arbejdet for at sikre virksomhedens succes. Den dygtige sælger skal være i stand til at kunne skabe værdi med de rette løsninger og etablere gode relationer til sine kunder. Det kræver indsigt og de rette værktøjer at vinde hver gang i en konkurrencepræget verden.

TACKs salgskurser og salgsuddannelser har til formål at optimere udbyttet af dine salgsindsatser, ved at give dig de redskaber og salgsteknikker, som vil bidrage til at skabe succes for dig og din virksomhed.

Salgsdisciplinerne bør i stigende grad trænes for at holde præstationsniveauet i en konkurrencepræget verden. Det gør du bedst igennem et salgskursus hos TACK.

Salgskurser

Herunder kan du se oversigten over dine kursusmuligheder indenfor salg. Når du deltager på et åbent salgskursus hos TACK, vil du møde personer fra andre virksomheder og brancher, hvilket er med til at give dig nye perspektiver på dit salgsarbejde og din personlige salgsstil. Derudover vil det altid være mindre hold, så der er god plads til interaktion og du opnår størst muligt udbytte.

Alle kurserne kan også afholdes som interne salgskurser i din virksomhed, hvis I er flere med samme udviklingsbehov. Ring til os på tlf.  70101201 for at høre mere.

Salgskurser

Loading...
Filtrer
Filtrer efter
Tags

Du kan også lytte med og abonnere via   SpotifyApple PodcastsYouTube MusicPodimo

7 varer

Stigende orden

Salgsuddannelser

Med en salgsuddannelse sikrer du dig målrettet kompetenceudvikling til lige netop dit behov. Salgsuddannelserne er fleksible og du kan selv bestemme, hvor hurtigt du ønsker at gennemføre uddannelsen. Booker du en uddannelse, opnår du samtidig en besparelse på 15% på den samlede pris. Ring til os på 70101201 og få rådgivning i forhold til, hvad der passer bedst til dig. Vi sidder klar til at hjælpe dig! 


Virksomhedsforløb i salg

Er der flere i virksomheden, der skal trænes i salg? Hos TACK laver vi skræddersyede forløb til teams og grupper, der ønsker at løfte kompetenceniveauet. Vi har stor erfaring med at gennemføre virksomhedsforløb tilpasset den enkelte gruppe – lille som stor. Virksomhedsforløbenes varighed er afhængige af jeres behov og ønsker. De kan spænde fra korte inspirationsforløb til længerevarende træningsforløb, men vi tager altid udgangspunkt i jeres verden og tilrettelægger kurset eller uddannelsen ud fra det, der passer jeres mål.

Udfyld formularen eller ring til os på 70101201, så vi kan hjælpe med jeres næste udviklingsforløb.

Det siger vores kursister om salgskurserne

Hvilket salgskursus skal jeg vælge? Dame og mand sidder og snakkerHvilket salgskursus skal jeg vælge? Dame og mand sidder og snakker

Hvilket salgskursus skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvor du skal starte, og ønsker du vejledning til at finde det salgskursus, der er det rigtige for dig, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70101201 eller info@tack.dk.

I kursusoversigten her over finder du beskrivelser af de forskellige kurser og uddannelsesforløb indenfor salg. Her kan du også bestille yderligere informationer om de kurser og uddannelser, du finder interessante og relevante. Uanset om du er den nye sælger i faget og ønsker træning i grundlæggende salg samt redskaber til at strukturere dit salgsarbejde, eller du er en garvet sælger, der har brug for nye perspektiver på salgsarbejdet, kan du finde et salgskursus, der matcher dine behov.

Hvor bliver kurserne afholdt?

Vi afholder vores åbne kurser både på Sjælland og i Jylland – på KolleKolle i Værløse og på Hotel & Konferencecenter HORISONT i Aarhus. Klik på nedenstående links for at se en beskrivelse af de to kursussteder:

KolleKolle
HORISONT

Du kan læse mere om vilkårene ved tilmelding til de åbne kurser her.

Hvorfor tage på salgskursus?

Der er mange fordele ved at deltage på et salgskursus. Når du deltager på TACKs salgskurser får du praktisk træning, der effektivt forbedrer dine evner og færdigheder i selve salget. Du lærer nye teknikker til at opbygge relationer til de forskellige kundetyper, at forstå kundens behov gennem aktiv lytning og effektiv spørgeteknik og argumentere professionelt for dit produkt, så du opnår en større hitrate på dit salg.

Når du tilegner dig ny viden, giver det uomtvisteligt bedre selvtillid i forhold til dit arbejde og når vores selvtillid er god, gør det automatisk at vi som sælgere er mere motiverede. Når du tager på salgskursus får du også mulighed for at netværke med andre, der har erfaring med salg, og det har stor værdi at sparre med andre omkring udfordringer i salgsarbejdet. Måske møder du andre dygtige sælgere, som har en vinkel på situationen, som kan inspirere dig til at komme godt videre.

Et salgskursus som giver dig brugbare værktøjer 

Udbyttet af kurserne er altid stort og du går derfra med ny energi, inspiration og brugbare værktøjer, som du kan implementere i dit salgsarbejde med det samme. Kursusholdene er altid små, og derfor vil der være rig mulighed for at fokusere på egne styrker og udviklingspunkter.

Hos TACK udbyder vi en brev vifte af salgskurser, og hvilke værktøjer og nye kompetencer kurset giver afhænger selvfølgelig af emnet af det kursus, du deltager på. Du kan få værktøjer til alt fra grundlæggende salg til arbejdet med forhandlingsteknik og salgspsykologi.

Du har altid mulighed for at få rådgivning og sparring, hvis du er i tvivl om, hvad der er det rette for dig. For at sikre maksimalt udbytte af dit kursus eller din uddannelse, er det vigtigt at få afklaret, hvilke kompetencer, du ønsker at tilegne dig. På den måde kan vi hjælpe dig med at matche det til et af vores åbne kurser.

Er I mange sælgere - eller et mindre team - i samme virksomhed, der ønsker at blive trænet, kan vi skræddersy undervisningen til jeres behov.

Hvorfor salgskursus: Smilende mand sidder ved et bordHvorfor salgskursus: Smilende mand sidder ved et bord
salgsudvikling - vejledning: To kvinder taler sammen ved et bordsalgsudvikling - vejledning: To kvinder taler sammen ved et bord

Brug for vejledning eller inspiration til salgskurser?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om hvilket kursus du skal vælge, eller hvis du har behov for sparring i forhold din virksomheds udviklingsbehov. Vi tager altid gerne et (selvfølgelig ganske uforpligtende) møde, så vi kan vende jeres udfordringer og behov og få sammensatte det rigtige uddannelsesprogram for jer. 

Du kan også finde inspiration til din eller din virksomheds salgsudvikling her på siden. De beskrevne kurser og uddannelser i salg er som udgangspunkt åbne kurser, som du kan tilmelde dig som enkeltperson. Er I flere i din virksomhed, som ønsker et fælles kompetenceløft, er der dog også mulighed for, at kurserne og uddannelserne kan skræddersyes til jeres afdeling.

Hvem henvender TACKs salgskurser sig til?

TACKs salgskurser henvender sig til sælgere på alle niveauer. Vi har kurser og uddannelser, der matcher både helt nye sælgere med behov for grundlæggende salgstræning og kurser og uddannelser, der matcher de erfarne sælgere.

Skal jeg vælge et åbent eller skræddersyet salgskursus?

Som enkeltperson bør du vælge et åbent salgskursus, og alternativt bør du kigge til et skræddersyet forløb, hvis du er del af en gruppe, der har samme udviklingsbehov. Se hele oversigten over salgskurser her.

Hvor afholdes TACKs åbne salgskurser?

De åbne kurser afholdes i enten Værløse eller Aarhus på henholdsvis KolleKolle Konferencehotel eller Hotel & Konferencecenter HORISONT. Hvis du alternativt ønsker et firmatilpasset uddannelsesforløb inden for salg, bestemmer du selv, hvor det skal afholdes.

Hvorfor har TACK været førende i salgstræning 60 år?

Siden TACK startede sin første træningsvirksomhed i Danmark i 1960, har TACK været førende indenfor salgstræning. Med en praktisk orienteret tilgang til træningen har TACK hjulpet et væld af virksomheder til at opnå deres salgsmål og skabe nogle af deres største succesoplevelser. Se hele oversigten over dine muligheder indenfor kurser i salg her

Hvad har andre kursister sagt om TACKs salgskurser?

  • ”Fremragende kursus, som har givet mig meget mere end jeg havde håbet og forventet"
  • ”Jeg vil anbefale kurset til hele mit firma og alle dem jeg kender, der har med salg at gøre”
  • ”Kurset var over al forventning og underviseren var super engageret”
  • ”Underviseren er den bedste underviser jeg har mødt”

Se oversigten over TACKs salgskurser her

Gratis rådgivningHvordan kan vi hjælpe dig?

Vores rådgivere og eksperter indenfor vejledning i kurser sidder klar til at hjælper med at finde de helt rigtige kurser og uddannelser for dig/jer – helt uforpligtende. Ring til os på tlf. 70101201 eller udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.