Kurven

Salgskurser & -uddannelser

Salgskurser

De åbne salgskurser er for dig, som har et individuelt udviklingsbehov og som søger konkrete redskaber til at styrke din performance. 

Salgsuddannelser

De åbne salgsuddannelser består af 4 moduler som tilsammen udgør en effektiv læringsproces og som giver dig et stærkt fundament i dit job. 

Virksomhedsforløb

Er I flere i virksomheden med samme udviklingsbehov, kan et skræddersyet forløb være relevant for jer, så I sammen kan løfte jeres resultater.

Nå nye højder med dit salg   

Salg er en af de vigtigste discipliner i arbejdet for at sikre virksomhedens succes. Den dygtige sælger skal være i stand til at skabe de rette løsninger og etablere gode relationer til sine kunder. Det kræver indsigt og de rette værktøjer at vinde hver gang i en meget konkurrencepræget verden.

TACKs salgskurser og salgsuddannelser har til formål at optimere udbyttet af dine salgsindsatser, ved at give dig de redskaber og salgsteknikker, som vil bidrage til at skabe succes for dig og din virksomhed.

Salgsdisciplinerne bør løbende trænes for at holde præstationsniveauet ved lige. Det gør du bedst igennem et salgskursus hos TACK.

Salgskurser

Herunder kan du se oversigten over dine kursusmuligheder indenfor salg. Når du deltager på et åbent salgskursus hos TACK, vil du møde personer fra andre virksomheder og brancher, hvilket er med til at give dig nye perspektiver på dit salgsarbejde. Derudover vil det altid være mindre hold, så der er god plads til interaktion og du opnår størst muligt udbytte.

Alle kurserne kan også afholdes som interne salgskurser i din virksomhed, hvis I er flere med samme udviklingsbehov. Ring til os på tlf.  70101201 for at høre mere.

Salgskurser

Loading...
Filtrer
Filtrer efter
Tags

8 varer

Stigende orden

Salgsuddannelser

Med en salgsuddannelse sikrer du dig målrettet kompetenceudvikling til lige netop dit behov. Salgsuddannelserne er fleksible og du kan selv bestemme, hvor hurtigt du ønsker at gennemføre uddannelsen. Booker du en uddannelse, opnår du samtidig en besparelse på 15% på den samlede pris. Ring til os på 70101201 og få rådgivning i forhold til, hvad der passer bedst til dig. Vi sidder klar til at hjælpe dig! 


Virksomhedsforløb i salg

Er der flere i virksomheden, der skal trænes i salg? Hos TACK laver vi skræddersyede forløb til teams og grupper, der ønsker at løfte kompetenceniveauet. Vi har stor erfaring med at gennemføre virksomhedsforløb tilpasset den enkelte gruppe – lille som stor. Virksomhedsforløbenes varighed er afhængige af jeres behov og ønsker. De kan spænde fra korte inspirationsforløb til længerevarende træningsforløb, men vi tager altid udgangspunkt i jeres verden og tilrettelægger kurset eller uddannelsen ud fra det, der passer jeres mål.

Udfyld formularen eller ring til os på 70101201, så vi kan hjælpe med jeres næste udviklingsforløb.

Det siger vores kursister om salgskurserne

Hvilket salgskursus skal jeg vælge? Dame og mand sidder og snakkerHvilket salgskursus skal jeg vælge? Dame og mand sidder og snakker

Hvilket salgskursus skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvor du skal starte, og ønsker du vejledning til at finde det salgskursus, der er det rigtige for dig, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70101201 eller info@tack.dk.


I kursusoversigten her over finder du beskrivelser af de forskellige kurser og uddannelsesforløb indenfor salg. Her kan du også bestille yderligere informationer om de kurser og uddannelser, du finder interessante og relevante. Uanset om du er ny i faget eller er en garvet sælger, kan du finde et salgskursus, der matcher dine behov.

Hvor bliver kurserne afholdt?

Vi afholder vores åbne kurser både på Sjælland og i Jylland – på KolleKolle i Værløse og på Hotel & Konferencecenter HORISONT i Aarhus. Klik på nedenstående links for at se en beskrivelse af de to kursussteder:

KolleKolle
HORISONT

Du kan læse mere om vilkårene ved tilmelding til de åbne kurser her.

Hvorfor tage på salgskursus?

Der er mange fordele ved at deltage på et salgskursus. Når du deltager på TACKs salgskurser Får du praktisk træning, der effektivt forbedrer dine evner og færdigheder. Du lærer nye metoder til at opbygge relationer til kunder og argumentere professionelt for dit produkt, så du opnår en større hitrate på dit salgsarbejde.

 

Når du tilegner dig ny viden, giver det uomtvisteligt bedre selvtillid i forhold til dit arbejde og når vores selvtillid er god, gør det automatisk at vi som sælgere er mere motiverede. Når du tager på salgskursus får du også mulighed for at netværke med andre, der bestrider det samme job som dig og det har stor værdi at sparre med andre omkring udfordringer i salgsarbejdet. Måske har de en idé eller en vinkel på situationen, som kan inspirere dig til at komme godt videre.

Udbyttet af et salgskursus

 

Udbyttet af kurserne er altid stort og du går derfra med ny energi, inspiration og brugbare værktøjer, som du kan implementere i dit salgsarbejde med det samme.

 

Hos TACK udbyder vi en brev vifte af salgskurser, og hvilke værktøjer og nye kompetencer, du går fra kurserne med, afhænger selvfølgelig af emnet af det kursus, du deltager på. Du kan få værktøjer til alt fra grundlæggende salg til arbejdet med Key Accounts til forhandlingsteknik og salgspsykologi.

 

Du har altid mulighed for at få rådgivning og sparring, hvis du er i tvivl om, hvad der er det rette for dig. For at sikre maksimalt udbytte af dit kursus eller din uddannelse, er det vigtigt at få afklaret, hvilke kompetencer, du ønsker at tilegne dig. På den måde kan vi hjælpe dig med at matche det til et af vores åbne kurser.

 

Er I en hel afdeling, der ønsker at blive trænet, kan vi skræddersy undervisningen til jeres behov.

Hvorfor salgskursus: Smilende mand sidder ved et bordHvorfor salgskursus: Smilende mand sidder ved et bord

Et studie af kunderelationer dokumenterer relevansen af salgskurser

I undersøgelsen ’Buyers’ views of Salespeople’ lavet af TACK International understreges vigtigheden i de betydningsfulde og langvarige kunderelationer. Det har stor indflydelse på virksomhedens brand og renommé og er også noget potentielle kunder vurderer en kommende leverandør på. Her har en stærkt uddannet salgsstyrke mulighed for at påvirke virksomhedens succes og vækst. Ikke kun ved at skaffe nye kunder, men også med fokus på fastholdelse og at sikre de langvarige kunderelationer.

Undersøgelsen påviser også at kreativitet og innovation i stigende grad er faktorer, der påvirker kundernes købetendenser, så derfor er det som sælger vigtigt at sikre, at din kunde ser dig som en, der kommer med nye og spændende idéer fra tid til anden og at samarbejdet ikke går i stå, men at du har fokus på at udvikle dig sammen med kunden.

Noget kunne tyde på, at der er en del sælgere, der fejler her for i undersøgelsen kommer det også frem, at hele 91 procent af de adspurgte indenfor de seneste 12 måneder har søgt efter nye leverandører. Det er skræmmende høje tal, men viser samtidig også det store potentiale, der ligger i at sikre, at sælgerne kontinuerligt har opdaterede færdigheder, der hjælper dem både til at opsøge og skabe nye kunderelationer, men også bevare de nuværende.

En virksomheds salgsstrategi er afgørende for virksomhedens eksistens og træning og udviklingen af sælgerne nødt til at være en del af planen og strategien. De skal holde skarpe og være klædt ordentligt på til at håndtere det vigtigste for virksomheden – nemlig kunderne. Virksomheder der arbejder strategisk med deres salgstræning og –udvikling oplever, at træningen indgår som et effektivt led i virksomhedens konkurrencemæssige fordele.

For at styrke salget, må den dygtige sælger forstå den potentielle køber. På denne baggrund har TACK International gennem mange år undersøgt købernes tilgang til og opfattelse af sælgere og salgsprocessen. Studiet er udført globalt og undersøgte i den seneste udgave indkøberes holdninger til og opfattelse af købsadfærd, indkøbsprocessen, sælgere og salgspersoners fremtoning, tilbud og oplæg samt trends indenfor indkøbermiljøet.

De overordnede resultater påviser, at der gennem de seneste par år er sket store forandringer både på køber og sælger-siden. De adspurgte indkøbere konstaterer blandt andet, at der i høj grad bør ske et øget fokus på sælgernes evne inden for social interaktion, spørge- og lytteteknik, behovsafdækning og relations- og loyalitetsopbygning.

 

Læs mere om undersøgelsen "Buyers Views of Salespeople" her.

Tendenser i salg: To kursister taler med kursuslederTendenser i salg: To kursister taler med kursusleder

Modvirk og udnyt tidens tendenser med et kursus i salg

Undersøgelsen afspejler et stort udviklingspotentiale i sælgernes interaktion med potentielle og eksisterende kunder, da vi ser en stigning i tendensen til at søge nye leverandører. Store dele af vores respondentbase giver udtryk for, at de er villige til at skifte leverandører, hvis de finder en de opfatter som værende mere parat til at opfylde deres behov, og 9 ud af 10 havde inden for de seneste 12 måneder været på udkig efter nye leverandører.

Samtidig kan vi konstatere, at kunder der efterspørger en ny leverandør i meget stor grad træffer beslutninger på baggrund af eksisterende kunders beretninger, hvormed en tæt, tillidsfuld og behovsopfyldende relation til eksisterende kunder bliver central for opbyggelsen af en endnu større kundebase.

Bestil rapporten og bliv klogere inden dit salgskursus

Studiet ’Buyers View of Salespeople understreger yderligere sælgeres behov for at skabe en god forståelse for og indblik i de enormt skiftende behov, der er blandt de adspurgte. Disse omskiftelige og forskelligartede behov kan være udfordrende for sælgeren, og rapportens resultater kan hjælpe med at klæde sælgeren på til at optimere deres salgsarbejde. Rapportens resultater kan hentes gratis og inkorporeres i jeres daglige salgsarbejde, eller kan benyttes til at undersøge hvilke områder jeres salgsstrategi eller –arbejde der kan have behov for et løft.

 

Læs mere om undersøgelsen 'Buyers' Views of Salespeople' her. 

Brug for vejledning eller inspiration til salgskurser?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har behov for sparring i forhold til din og din virksomheds udviklingsbehov. Vi tager altid gerne et (selvfølgelig ganske uforpligtende) møde, så vi kan vende jeres udfordringer og behov og få sammensatte det rigtige uddannelsesprogram for jer. 

Du kan også finde inspiration til din eller din virksomheds salgsudvikling her på siden. De beskrevne salgskurser og salgsuddannelser er som udgangspunkt åbne kurser, som du kan tilmelde dig som enkeltperson. Er I flere i din virksomhed, som ønsker et fælles kompetenceløft, er der dog også mulighed for, at kurserne og uddannelserne kan skræddersyes til jeres afdeling.

salgsudvikling - vejledning: To kvinder taler sammen ved et bordsalgsudvikling - vejledning: To kvinder taler sammen ved et bord

Hvem henvender TACKs salgskurser sig til?

TACKs salgskurser henvender sig til sælgere på alle niveauer. Vi har kurser og uddannelser, der matcher både helt nye sælgere med behov for grundlæggende salgstræning og kurser og uddannelser, der matcher de erfarne sælgere.

Skal jeg vælge et åbent eller skræddersyet salgskursus?

Som enkeltperson bør du vælge et åbent salgskursus, og alternativt bør du kigge til et skræddersyet forløb, hvis du er del af en gruppe, der har samme udviklingsbehov. Se hele oversigten over salgskurser her.

Hvor afholdes TACKs åbne salgskurser?

De åbne salgskurser afholdes i enten Værløse eller Aarhus på henholdsvis KolleKolle Konferencehotel eller Hotel & Konferencecenter HORISONT. Hvis du alternativt ønsker et firmatilpasset uddannelsesforløb inden for salg, bestemmer du selv, hvor det skal afholdes.

Hvorfor har TACK været førende i salgstræning 60 år?

Siden TACK startede sin første træningsvirksomhed i Danmark i 1960, har TACK været førende indenfor salgstræning. Med en praktisk orienteret tilgang til træningen har TACK hjulpet et væld af virksomheder og været medvirkende til nogle af deres største succesoplevelser og fortjenester. Se hele oversigten over dine muligheder indenfor kurser i salg her

Hvad har andre kursister sagt om TACKs salgskurser?

  • ”Fremragende kursus, som har givet mig meget mere end jeg havde håbet og forventet"
  • ”Jeg vil anbefale kurset til hele mit firma og alle dem jeg kender, der har med salg at gøre”
  • ”Kurset var over al forventning og underviseren var super engageret”
  • ”Underviseren er den bedste underviser jeg har mødt”

Se oversigten over TACKs salgskurser her

Gratis rådgivningHvordan kan vi hjælpe dig?

Vores rådgivere og eksperter indenfor vejledning i kurser sidder klar til at hjælper med at finde de helt rigtige kurser og uddannelser for dig/jer – helt uforpligtende. Ring til os på tlf. 70101201 eller udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.