Målrettede og fleksible salgsuddannelser

Uddannelse skal ses som en kontinuerlig proces, som skal bistå din udvikling gennem hele livet. Det skal give dig salgsredskaberne til at opnå dine mål og give dig mod til at sætte nye.

Hos TACK har du mulighed for at deltage i flere forskellige salgsuddannelser, som sikrer dig en målrettet udviklingsproces. Alle salgsuddannelserne består af fire forskellige moduler, som kan justeres efter dine behov. Som sælger kræver det ofte at uddannelse koordineres med øvrige arbejdsopgaver, og vi ved, at fleksibilitet er nøgleordet, når det hele skal passe sammen. Derfor giver disse salgsuddannelser dig mulighed for selv at planlægge, hvornår du vil deltage på de forskellige moduler. Gennem hele uddannelsesforløbet vil du arbejde med konkrete og personlige problemstillinger, hvilket gør læringsprocessen yderst relevant og håndgribelig.

Med en salgsuddannelse bestående af min. 4 kurser opnår du, ud over en målrettet kompetenceudvikling, en besparelse på 15% på den samlede pris. Ring til os på 70101201 for at høre nærmere.

Salgsuddannelser

Klik på overskriften på de enkelte uddannelsesforløb for at læse mere, gå til bestilling og valg af kursusdatoer.

Hvorfor vælge en salgsuddannelse?

Med en salgsuddannelse er du sikker på at være rustet til de udfordringer, du møder i din hverdag, uanset hvilket erfaringsniveau du befinder dig på. Derudover vil du være i stand til at angribe en salgssituation fra flere forskellige vinkler og dermed optimere dine muligheder for at øge dit salg.

For at booke en salgsuddannelse - klik på det ønskede forløb herunder, vælg datoer og indtast dine oplysninger. Husk at du også selv kan sammensætte et forløb, der passer til dig - også hvis du vil kombinere flere emner, som salg, ledelse og personlig udvikling. Du klikker bare her og går til siden, hvor du kan sammensætte dit eget forløb og booke dig ind derfra.

Når du bestiller et samlet uddannelsesforløb med fire moduler (kurser), får du 15% rabat på den samlede pris.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den rette løsning til dig.

Kurserne afholdes på Sjælland i Værløse og København samt i Jylland i Aarhus.

Nedenfor kan du se en oversigt over, hvordan dit forløb kan se ud.
TACK Salgsuddannelse
Samlet pris for forløb: 68.350,-
Samlet pris for forløb inkl. rabat: 58.098,-


Key Account Manager-uddannelse
Samlet pris for forløb: 68.350,-
Samlet pris for forløb inkl. rabat: 58.098,-

Skræddersy dit eget forløb

Her kan du sammensætte dit eget uddannelsesforløb ud fra dine specifikke udviklingsbehov.

Læs mere
© 2016 TACK International. All rights reserved