Key Account Manageren

Uddannelsesforløb

Som Key Account Manager står du med ansvaret for nogle af virksomhedens største kunder. Der er det vigtigt, at du har så gode forudsætninger som muligt for at identificere nøglepersoner og beslutningstagere hos kunden, og at du er udstyret med de helt rigtige værktøjer for at kunne påvirke de rette mennesker på det rette tidspunkt. Du skal have den nødvendige indsigt til at kunne overveje og tage stilling til, hvilke KPI’er du bør bruge for en specifik kunde, ligesom du skal have et godt greb kundemødet, forhandlingen og måden, du præsenterer din mulige værdiskabelse overfor kunden. Med uddannelsesforløbet 'Key Account Manageren' er du sikret en uddannelse, som vil give dig effektfulde redskaber til alt dette og meget mere, og som vil kunne skabe en mærkbar forbedring af salget til virksomhedens nøglekunder.

Med et uddannelsesforløb bestående af min. 4 kurser opnår du, ud over en målrettet kompetenceudvikling, en besparelse på 20% på den samlede pris. Ring til os på 70101201 for at høre nærmere.

Afholdelsesdatoer

Salgets psykologi
Salgskurser - Salgets psykologi - Effektiv personlig salgsudvikling
 • Vælg dato
 • Dato: 17/6 - 18/6 (Aarhus)

  Modul 1: 17. juni - 18. juni
  Modul 2: 13. september - 14. september

 • Dato: 20/9 - 21/9 (Værløse)

  Modul 1: 20. september - 21. september
  Modul 2: 8. november - 9. november

 • Dato: 1/11 - 2/11 (Aarhus)

  Modul 1: 1. november - 2. november
  Modul 2: 20. januar - 21. januar

Forhandlingsteknik
Salgskurser - Forhandlingsteknik - Det bedste resultat med to vindere
 • Vælg dato
 • Dato: 10/5 - 12/5 (Værløse)
 • Dato: 22/9 - 24/9 (Aarhus)
 • Dato: 30/11 - 2/12 (Værløse)
Key Account Management & Development
Salgskurser - Key Account Management & Development - Dybdegående arbejde med nøglekunder
 • Vælg dato
 • Dato: 4/5 - 6/5 (Aarhus)
 • Dato: 8/9 - 10/9 (Værløse)
 • Dato: 6/12 - 8/12 (Aarhus)
Præsentationsteknik
Kurser i salg og personlig udvikling - Præsentationsteknik - Sikker formidling
 • Vælg dato
 • Dato: 9/6 - 11/6 (Aarhus)
 • Dato: 18/8 - 20/8 (Værløse)
 • Dato: 10/11 - 12/11 (Aarhus)

Udbytte


Når du sammensætter en salgsuddannelse hos TACK, får du:

 • Et skræddersyet forløb, som fokuserer på præcis de salgskompetencer og redskaber, som du ønsker at styrke
 • Et fleksibelt forløb, som er tilpasset og fastlagt efter din kalender
 • En vedvarende læringsproces med plads til løbende implementering
 • En besparelse på 20 % af den samlede pris for dit sammensatte forløb


Din pris-fordel


Når du bestiller et uddannelsesforløb hos TACK med minimum fire moduler (kurser) opnår du altid 20 % rabat på den samlede pris. Du kan frit vælge mellem de åbne kurser i kursusprogrammet og den samlede pris afhænger derfor af, hvilke kurser du vælger, dit uddannelsesforløb skal bestå af.

Prisen for ovenstående uddannelsesforløb 'Key Account Manageren' er kr. 51.480,- inkl. rabat og ekskl. moms.

Varighed


Fleksibilitet er nøgleordet, når uddannelse, arbejde og privatliv skal gå op i en højere enhed. Derfor er det op til dig, hvornår du planlægger at deltage på de enkelte moduler. For at du får det størst mulige udbytte af din uddannelse, anbefaler vi dog, at der går lidt tid mellem hvert modul. Herved får du mulighed for at implementere redskaberne fra de enkelte moduler, inden et nyt
påbegyndes.

Indhold


Alle TACKs uddannelsesforløb består af minimum fire forskellige moduler (kurser), som du frit vælger ud fra vores kursuspakke. Dette giver dig mulighed for at sammensætte lige præcis det uddannelsesforløb, som giver dig det største udbytte i forhold til din arbejdsfunktion og dit kompetenceniveau. Er du i tvivl om, hvordan du skal sammensætte din uddannelse, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 70101201 og tage en snak med os om, hvad der vil skabe størst værdi for dig.

Hvorfor tage en uddannelse i Key Account Management?


Hvad enten du har været Key Account Manager i mange år; du befinder dig i overgangsfasen mellem traditional sælger og Key Account Manager; eller du er helt ny inden for salg og Account Management, så vil du kunne få stor gavn af TACKs uddannelse i Key Account Management.

Selv rutinerede Key Account Managers kan få et stort udbytte af uddannelsen, da der både bliver rusket op i dårlige vaner og er mulighed for sparring med andre KAM’ere, hvilket kan give et nyt perspektiv på eget salgsarbejde såvel som på Key Account Management-faget generelt. Der bliver således ikke mangel på stof til eftertanke, når du har været på en Key Account Manager uddannelse.

Kursussituation - Key Account Manager-uddannelsen hos TACK International

Traditionelt salg vs. Key Account Management


Key Account Management har for alvor vundet frem efter at have bevist sit værd på tværs af brancher, markeder og virksomheder. Nu er det efterhånden blevet en fast bestanddel af enhver større virksomhed, da man har fået øjnene op for den det potentiale som kan realiseres, hvis man er villig til at investere i tilstrækkelig grad og skaffe de nødvendige kompetencer.

Key Account Manager-faget er ikke som traditionelle sælgerjob. Det kræver helt andre forudsætninger, prioriteringer og værktøjer for at få succes i denne type salg, og du vil derfor også skulle bruge et andet mindset. Du skal være i stand til at identificere nøglepersoner og beslutningstagere i en kundevirksomhed, så du kan indsnævre dit fokus og koncentrere dig om de mest værdi- og betydningsfulde relationer til kunden, hvilket giver dig de bedste muligheder for at pleje og styrke de vigtigste relationer.

Med kun få, vigtige kunder har du en anseelig mængde tid til hver af dem, og det betyder, at du vil kunne skabe en ekstraordinær dyb indsigt i kunden, hvilket vil gøre dig i stand til at servicere denne kunde så meget desto bedre; identificere potentialet og udvikle løsninger til at opfylde det.
Mænd på altan - Key Account-salg - TACK International

Virksomhedstilpasset uddannelse i Key Account Management


Er I flere personer fra samme virksomhed, som ønsker en uddannelse i Key Account Management, har I mulighed for at få skræddersyet en uddannelse, som passer præcis til de udfordringer og behov I står overfor. Hvad end det drejer sig om en gruppe Key Account Managers, der skal til at begynde et nyt KAM-kapitel i deres karriere eller en gruppe erfarne KAM’ere, som har brug for at få børstet lidt støv af, så har vi den rette løsning til jer.

Kontakt os på tlf. 70101201 for at høre mere om mulighederne for et internt virksomhedstilpasset uddannelsesforløb i Key Account Management.


© 2016 TACK International. All rights reserved