Hent vores kursuskalender 2024

Klik her og hent, så du får et overblik over alle vores kurser indenfor salg, ledelse og personlig udvikling.

Kurven

TACK Salgsuddannelse

Arbejdet som sælger er et af de mest spændende, udfordrende og vigtige i organisationen. Der hviler derudover et stort ansvar på dig som sælger, fordi en væsentlig del af virksomhedens succes afhænger af din performance. Det er derfor afgørende, at du som sælger er udstyret med de rigtige værktøjer og den nyeste viden, så du er optimalt klædt på til at sikre succes for dig selv og for din virksomhed. Med TACKs salgsuddannelse vil du kunne tilgå salget systematisk og målrettet og vil samtidig tale til kunderne på deres præmisser, hvilket giver dig størst mulighed for at vinde salget. Du vil brænde igennem til dine salgsmøder og være i stand til at forhandle de bedst mulige vilkår hjem, som ud over at komme din virksomhed til gode vil bevare og endda styrke din gode relation til kunden.

Special Price Kr. 58.099 Kr. 68.350
Professionelt salg 3 dage
Salgets psykologi 2 x 2 dage
Forhandlingsteknik 3 dage
Præsentationsteknik 3 dage
13 Dage
Salgsuddannelse: to mænd der taler sammen ved et bord
TACK Salgsuddannelse

På lager

Salgsuddannelse til virksomheden?

Er I flere i din virksomhed, der står med samme udviklingsbehov, kan det betale sig, at få et kursus eller en uddannelse skræddersyet til jer. Ring til
os på tlf. 70101201 eller kontakt os her for at høre mere om jeres muligheder.

Målgruppe

Denne uddannelse er for dig, der arbejder med salg, og som ønsker en komplet værktøjskasse til at yde en effektiv og målrettet salgsindsats med fokus på at forstå kunden og deres behov, at brænde igennem i den enkelte kundekontakt, at bevare den gode relation og, frem for alt, at lukke salget. 

Uanset hvilken branche agerer i, vil du kunne drage nytte af denne uddannelse.

Dit udbytte

Som deltager på TACKs salgsuddannelse vil du:

 • Lære at arbejde målrettet og systematisk med dit salg
 • Blive i stand til at sælge kundefordele fremfor at beskrive produkter
 • Lære at aflæse kundens psykologiske drivkræfter og differentiere din tilgang til de forskellige kundetyper
 • Opnå stærke fohandlingskompetencer, som efterlader dig med gode resultater og stærke relationer
 • Få redskaber til præsentere med overbevisning og brænde igennem overfor kunden

Virksomhedens udbytte

Din virksomhed vil få en sælger, der:

 • Løfter sit salg og skaber optimale resultater ud fra de givne forudsætninger

 • Er i stand til at tilpasse sin salgsstrategi til den enkelte kunde, og som vil kunne vinde nye kunder ved en differentieret approach

 • Kommer ud af sine kundeforhandlinger med gode vilkår får virksomheden og en styrket relation til kunden

 • Brænder igennem til kundemøder og præsenterer virksomhedens ydelser på fængende og troværdig vis

Vil du have hele beskrivelsen i din indbakke?

Indhold

Herunder kan du læse mere om uddannelsens indhold og dermed, hvilke værktøjer og kompetencer du vil tilegne dig gennem salgsuddannelsen.


Professionelt salg

 • Bliv motiveret og sikker i dit salgsarbejde
 • Skab et fundament af tilfredse kunder og skab en relation, der gør, at det er dig, de opsøger ved et køb
 • Opnå overblik og struktur i dit salgsarbejde

Få fortrolighed med salgsprocessen fra A-Z samt værktøjer til at opnå det optimale resultat i den enkelte fase af salget

Salgets psykologi

 • Forstå din kundes forventninger og behov
 • Styrk din kommunikation over for dine kunder
 • Skab stærke relationer til kunder, der oplever, at du forstår dem 

Lær at skelne mellem forskellige kundetyper og mød dem på deres præmisser, så du optimerer dine chancer for at vinde salget

Forhandlingsteknik

 • Tilgå forhandlinger velforberedt og strategisk
 • Forstå din modpart og opnå de optimale betingelser på etisk og troværdig vis
 • Opnå de vilkår, der er vigtigst for dig og din virksomhed

Skab win/win-situationer i dine forhandlinger, så begge parter går fra bordet med et smil


Præsentationsteknik

 • Bliv klædt på til professionelle præsentationer – stærk forberedelse og udførelse
 • Fremstå professionel og selvsikker under dine præsentationer – god håndtering af afbrydelser
 • Styrk din gennemslagskraft og inspirer dit publikum

Brænd igennem i dine kundepræsentationer og sikr, at dit budskab bliver husket

Din personlige handlingsplan

 • Sæt mål for din udvikling, og skab tiden til at indfri dem

Form

Uddannelsen består af følgende 4 moduler (kurser):

Professionelt salg (3 dage)

Salgets psykologi (2+2 dage)

Forhandlingsteknik (3 dage)

Præsentationsteknik (3 dage)

Du bestemmer selv i hvilken rækkefølge, du tager de enkelte moduler, samt hvor lang tid, der går imellem modulerne. For at sikre implementeringen af de tillærte redskaber, anbefaler vi dog, at der går ca. 1-3 måneder imellem modulerne.

Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf. 70101201 for vejledning.

Metode

Uddannelsen er lektionsinddelt og vil være præget af instruktørens teoriindlæg krydret med instruktørens praktiske erfaringer. Uddannelsen lægger stor vægt på deltagerinvolvering, og der vil derfor være rig mulighed for undervejs at dele egen personlige erfaringer og opnå sparring med de øvrige deltagere.

 

Din prisfordel

Når du bestiller en uddannelse hos TACK opnår du, udover målrettet kompetenceudvikling, en besparelse på 15% af den samlede pris på de 4 moduler (kurser). 

Praktisk info

Uddannelsen afholdes på Sjælland, nord for København i Værløse samt i Jylland i Aarhus. 

Værløse
KolleKolle
Frederiksborgvej 105
3500 Værløse

Aarhus
Hotel & Konferencecenter HORISONT
Agro Food Park 10
8200 Aarhus N

Læs mere om vilkårene ved tilmelding til de åbne kurser og uddannelser her.

Har du brug for hjælp til dit kursusvalg?

Vi sidder klar til at rådgive dig på tlf. 70 10 12 01

Denne uddannelse kunne også være for dig

Er du Key Account Manager er TACKs Key Account Manager-uddannelse relevant for dig. Uddannelsen har fokus på, hvordan du skaber mærkbare forbedringer i salget til nøglekunderne i din virksomhed.

Kontakt os

Skræddersy din egen personlige salgsuddannelse

Målret salgsuddannelsen til dine behov

Hos TACK har du flere muligheder for at skræddersy en salgsuddannelse, der passer til lige netop din hverdag, dit behov og dit ønske om uddannelse indenfor salg. Hvis ovenstående salgsuddannelse ikke matcher dine behov 100% har du derfor mulighed for at udskifte et eller flere moduler i forløbet med kurser fra den åbne kursuspakke. Du opnår naturligvis stadig din prisfordel og sparer 20% på den samlede uddannelsespris.

Ring til os på tlf. 70101201 for at få vejledning og et uforpligtende tilbud på en uddannelse sammensat præcis efter dine behov.

Deltag på modulerne, når det passe dig

Vi ved at fleksibilitet er afgørende, når uddannelse og de daglige opgaver skal gå op i enhøjere enhed. Derfor giver TACKs salgsuddannelser dig fleksibiliteten til selv at planlægge, hvornår du deltager i de enkelte moduler. Hvad end du vælger salgsuddannelsen ovenfor eller skræddersyer din egen salgdsuddannelse, kan du tilpasse uddannelsen til din kalender. 

Er du ny eller erfaren sælger? Sikr din udvikling

Hvad enten du er ny sælger eller har flere års erfaring med salg, er kontinuerlig udvikling af dine kompetencer gennem salgsuddannelse med til at sikre dine fremtidige egenskaber som sælger. Din salgs uddannelse skal sikre, at du fortsat har evnen til at motivere og engagere dig selv i dit arbejde med kunderne.

Vi lever i en verden, som forandrer sig hurtigere end nogensinde før. Derfor er læring og kompetenceudvikling gennem sælger uddannelse en vigtig del af virksomheders og organisationers overlevelse - for det du vidste i går, er muligvis allerede forældet i morgen. Derfor bliver der også talt meget om, at det i fremtiden ikke blot er nok at lære nyt. Du skal også i høj grad udvikle din evne til at lære. Du skal med andre ord lære at lære.

Find din salgsuddannelse her: Mand står og snakker med en grupper personer, der sidder ved et bordFind din salgsuddannelse her: Mand står og snakker med en grupper personer, der sidder ved et bord
Hvad kan du forvente af en salgsuddannelse?: Underviser står foran en gruppe kursisterHvad kan du forvente af en salgsuddannelse?: Underviser står foran en gruppe kursister

Hvad kan du forvente af din salgsuddannelse?

Når du skal lære nyt om salg, handler meget af undervisningen om tilegnelse af konkrete og brugbare teorier og salgsteknikker. Det er afgørende at du får styr på det grundlæggende salg og formår at opbygge gode relationer til dine kunder. På de enkelte moduler, bliver du præsenteret for teorien og får samtidig en unik mulighed for at træne teorien gennem praktiske øvelser, de ruster dig til at bruge den nye viden i dit daglige arbejde.

Hvor lang tid tager et uddannelsesforløb hos TACK?

En salgsuddannelse hos TACK vil altid være sammensat af 4 kurser, der hver består af minimum 2 kursusdage. Startdatoerne derfor finder du nemt i vores kursuskalender, hvor du altid kan se og planlægge 6 måneder frem. Du kan bestille kursuskalenderen her.

I mange tilfælde vil rækkefølgen af dine kurser/moduler, samt hvor lang tid der bør gå imellem, være noget, du planlægger i samråd med din kursusvejleder hos os. På den måde sikrer du, at din salgs uddannelse bliver sat sammen på en hensigtsmæssig måde, så du kan få det optimale ud af al din læring hos TACK.

Hvilke krav er der til mig som deltager på TACKs salgsuddannelse?

Der er ikke nogen optagelseskrav forbundet ved at deltage på TACKs uddannelsesforløb. Alle, uanset branche, faggruppe, anciennitet og faglige niveau kan deltage.

Nogle af kurserne indenfor kategorierne Ledelseskurser og Personlig udvikling, eksempelvis Product Management og Personlig Power, kan også indgå i et uddannelsesforløb indenfor salg. De kommer i flere moduler, og her vil det oftest være naturligt at tage modul 1 før modul 2 og så fremdeles.

Er du i tvivl om, hvordan din sælgeruddannelse skal sammensættes, sidder vores kursusvejledere klar til at rådgive dig om, hvilken sammensætning, der giver bedst mening for dig. 

Gratis rådgivningHvordan kan vi hjælpe dig?

Vores rådgivere og eksperter indenfor vejledning i kurser sidder klar til at hjælper med at finde de helt rigtige kurser og uddannelser for dig/jer – helt uforpligtende. Ring til os på tlf. 70101201 eller udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.