Foredrag med SPEAKERSlounge

Foredrag kan inspirere, motivere, underholde og sætte retning, og netop derfor er SPEAKERSlounge et perfekt supplement til kompetenceudviklingen i din virksomhed.

SPEAKERSlounge er en innovativ platform, eget af TACK, som repræsenterer en lang række anerkendte foredragsholdere i hele Danmark. Det store udbud af foredragsholdere gør det nemt at finde lige præcis den foredragsholder, som matcher din organisation og jeres situation.

Uanset om I ønsker at benytte foredrag som en enkeltstående begivenhed eller som en del af et uddannelsesforløb, hjælper vi altid med at sikre overensstemmelse mellem forventning og udbytte.

Besøg SPEAKERSlounge her eller ring til os i dag på tlf. 70101201 for at tage en uforpligtende snak om jeres muligheder.
Hvordan kan foredrag bruges? SPEAKERSlounge - TACK

Hvordan kan foredraget bruges?

Et foredrag kan give dine medarbejdere nye perspektiver på jeres dagligdag, så de ser verden fra en helt ny vinkel. Foredraget er det perfekte supplement til kompetenceudviklingen i din virksomhed og kan tjene forskellige formål eksempelvis før, under og efter et uddannelsesforløb:

Før et uddannelsesforløb, kan foredraget
  • Sætte retning på forestående læring
  • Skabe motivation til mere

Under et uddannelsesforløb, kan foredraget
  • Bidrage til læring
  • Fastholde motivationen

Efter et uddannelsesforløb, kan foredraget
  • Aktivere læring
  • Genskabe motivation

Besøg SPEAKERSlounge her!

SPEAKERSnetwork

Gratis foredrag & networking


Hver måned har du mulighed for at deltage på det spændende netværksmøde SPEAKERSnetwork, som afholdes af SPEAKERSlounge og TACK.

SPEAKERSnetwork giver dig inspiration til din udvikling samt muligheden for at udvide dit professionelle netværk.

Her vil du blive præsenteret for en af de mange inspirerende foredragsholdere på SPEAKERSlounge-portalen, som vi tale om et aktuelt emne som han/hun har på hjerte. Efter foredraget vil der være faciliteret netværk, hvor du som deltager får lov til at udveksle erfaringer fra din hverdag med de øvrige deltagere med udgangspunkt i den nye viden, som du har fået fra dagens oplæg.

Arrangementet finder sted i København én gang i måneden kl. 9 -11.

Se hele programmet og tilmeld dig her.
Foredragsholdere - gratis foredrag og networking - speakers lounge - TACK
© 2016 TACK International. All rights reserved