Strategi-implementering

Som ledelse er man for det meste overbevist om organisationens nye strategi. Udfordringen opstår først, når strategien skal kommunikeres ud til medarbejderne, der helst skal tage den nye strategi til sig med passion og tro på fremtiden. Desværre fejler 7 ud af 10 strategi-implementeringer, og det skyldes netop manglende forankring hos medarbejderne. Med de rette værktøjer og ny viden kan ledelsen imidlertid arbejde effektivt med holdninger, værdier og sociale processer, så det lykkes at nå fra strategi til handling og succes. En vellykket strategi-implementering vil øjeblikkeligt smitte af på bundlinjen.

Målgruppe

Ledere, strategi teams og andre, som har ansvar for og interesse i, at strategierne bliver til virkelighed og skaber de resultater, I har planlagt.

Udbytte

  • Viden omkring den nyeste forskning inden for strategi og strategi-implementering
  • Øget overblik over strategi-processen så du kan arbejde målrettet med implementeringen heraf og sikre at strategien går fra tanke til handling
  • Øget indblik i de typiske faldgruber samt hvordan disse undgås
  • Forbedret evne til at motivere medarbejdere til at biddrage positivt til strategi-implementeringen, så I sikrer både højt engagement og fremdrift i det daglige arbejde

Eksempler på indhold


Kurset vil altid blive skræddersyet til din virksomhed og de udfordringer, I står overfor, men herunder kan du se eksempler på, hvad kurset bl.a. kan indebære.

Strategi-implementering
De typiske faldgruber i implementeringen
Din egen check-liste
Strategisk ledelse
Ledelse af adfærd

Personlig rådgivning? Ring på 70101201

© 2016 TACK International. All rights reserved