TACK-gruppe på LinkedIn.

LinkedIn er et perfekt rum for det professionelle netværk og TACK-gruppen giver det mere værdi.

I løbet af de sidste år er LinkedIn blevet et af Europas mest effektive netværk på internettet - en stærk professionel pendant til Facebook med mange af de samme muligheder som f.eks. det at genskabe tabte relationer.

Det er også en af de ting den nye TACK-gruppe på LinkedIn vil kunne bruges til. Selv på helt korte kurser skabes gode og værdifulde relationer, som desværre i mange tilfælde forsvinder, idet man vender tilbage til den travle dagligdag. Den gode mulighed for diskussion, erfaringsudveksling og adgang til gode råd forsvinder samtidig. TACK-gruppen giver dig adgang til gamle relationer, men åbner også muligheden få at møde mange nye og ligestillede.

TACK-gruppen vil også på sigt give adgang til ny teori, specielle tilbud, målrettede erfagrupper, gratis foredrag og gå-hjem-møder, mulighed for at møde din TACK konsulent og meget mere.

Efter du har logget ind på din LinkedIn side, klikker du på "Groups" øverst i din oversigt til venstre. Her får du muligheden for i "Groups Directory" at søge på "TACK" og mange andre professionelle netværk. TACK hører under kategorien "Professional Groups". Du tilmelder dig ved at klikke på "join this group", hvorefter der vil gå en arbejdsdag før din tilmelding træder i kraft.

Networking er i dag en af vores vigtigste discipliner som ledere og sælgere, der på samme måde som meget andet kræver en god værktøjskasse. Networking er derfor også en helt naturlig titel på et af TACKs nye åbne kurser i 2009.

Tilmeld dig TACK-gruppen nu og få et effektivt og uforpligtende netværk - en mulig genvej til succes.

Klik her for at tilmelde dig TACKs LinkedIn-gruppe.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved