Outplacement

Den grundlæggende idé i outplacement er at finde et nyt job til en medarbejder, der ikke længere skal være i organisationen. Det sker i respekt for medarbejderen og det job, der er leveret gennem tiden, men også for at skabe tryghed og sikre virksomhedens omdømme hos den resterende stab, nye og potentielle medarbejdere og virksomhedens kunder.

Det er vigtigt, at det er den opsagte medarbejder, der er i fokus. Af samme grund er alle outplacement-forløb hos TACK International individuelt tilpasset over TACKs outplacement-model. Det nye job er målet, men vejen derhen må gerne være en god oplevelse.

Vil du høre mere om, hvordan I kan gøre brug af dette i din virksomhed? Klik her for at udfylde en kontaktformular, så hører du fra os snarest muligt.

Erkendelsen


Opstartsmøde – Hvad skete der? Hvordan har du det med det? Hvad har du lært? Hvad skal du have lagt til side? Hvad vil du gerne nu? Hvem er det, du taler med? Og hvordan skal vi nå det sammen?

Karriereplan – Analyse af kompetenceniveau, gennemgang af personprofil, udvikling af jobmål for dit næste job og for dit drømmejob, udviklingsplan på kort og lang sigt.

CV Produktion – Få hjælp til at producere det rigtige cv, opsætning og indhold, opdatering af referencer, indsamling af anbefaling og brugen af cv’et.


Jobsøgningen


Jobsøgningsplan
– Din strategi – hvad skal du og hvornår. Brug dit netværk, find de rigtige stillingsoplag, dyrk netsøgning, søg uopfordret job og samarbejd med rekrutteringsvirksomheder.

Ansøgningen – Få hjælp til at lave den rigtige ansøgning. Sørg for pæn opsætning, rigtigt indhold, kreativitet med måde, korrekt tilpasning, og få løbende kvalitetstjek.

Jobsamtalen – Før, under og efter. Påklædning og kropsprog, den gode plan, din gode energi og selvtillid, rigtig brug af remedier. Du skal sælge, men ikke oversælge dig selv, og du skal følge op på din samtale.

Det nye job


Forhandlingen – Forberedelse til den afsluttende runde. Den rigtige aftale er fundamentet for det gode arbejdsliv. Forstå, hvad du er værd, og kræv ikke for meget, men heller ikke for lidt.

Kom godt i gang
– Planlægning af det nye job, få styr på det private, sæt mål, og se muligheder, få kontrol over egne svagheder, find holdninger, der skal pakkes ned, og husk din personlige udvikling.

Opfølgning – Opfølgning og coaching på fremtiden i det nye job efter hundrede dage og efter et år.


Metoden


Vores metode er udviklet til specialister, ledere og sælgere og er baseret på rådgivning gennem dialog. Metodens succes tager udgangspunkt i følgende punkter:

  • Valg af den rigtige konsulent i forhold til medarbejderens type og kompetencer.
  • Kontakten mellem medarbejder og konsulent er en kombination af møder, telefon og mail, alt efter medarbejderens ønske og behov og den aktuelle aktivitet og udvikling i forløbet.
  • Metoden er en afveksling mellem traditionel coaching, mentoring og træning i relevante kompetencer.
  • Medarbejderen fører undervejs en logbog, der holder styr på aftaler, mål og aktivitet.Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved