TACK tænker på miljøet

Når du vælger TACK vælger du også et miljørigtigt kursus

I løbet af det kommende halve år vil TACK gå bort fra trykt kursusmateriale og over til elektronisk kursusmateriale. På den måde vil vi spare miljøet for mange hundrede tusinde kopier om året.

Før kurset vil du som kursusdeltager modtage et login til dit materiale, som du vil kunne downloade og have med dig elektronisk i mange år. På selve kurset vil der blive udleveret et notatark med den gennemgåede PowerPoint. Kurset kræver ikke, at du har læst materialet, men efter kurset vil det elektroniske materiale være et godt redskab til yderligere inspiration, repetition og sikre forankring.

Med tiden vil kursernes teori udvikles, og der komme ny supplerende teori til de enkelte kurser. Som deltager vil du løbende kunne bestille opdateringer og på den måde få ny inspiration til din indlærte teori.

Det vil stadig være muligt at bestille et trykt materiale mod betaling. En betaling der ud over produktionsomkostningerne vil blive brugt til at købe CO2 kvote svarende til det købte materiale.

En nem milijøbeslutning, der samtidig vil gøre din brug af kursusmaterialet langt mere naturlig og meget nemmere.

Husk, du også altid kan få tilsendt beskrivelsen af vores kurser og vores kursuskalender på mail. Klik her for at bestille.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved