Hent vores kursuskalender 2024

Klik her og hent, så du får et overblik over alle vores kurser indenfor salg, ledelse og personlig udvikling.

Kurven

Tack TMI anerkendt som en af de bedste inden for ledertræning

3 min.
17.04.2024

Vi er begejstrede for at kunne meddele, at Tack TMI endnu en gang er blevet anerkendt af Training Industry som en af de bedste inden for ledertræning. For tredje år i træk har Tack TMI sikret sig en eftertragtet plads på Training Industry's prestigefyldte Top Leadership Training Companies Watch List for 2024.

Training Industry er kendt som en førende autoritet inden for virksomheders læring og udvikling og evaluerer omhyggeligt virksomheder på tværs af forskellige kriterier for at identificere de bedste inden for ledertræning. Denne anerkendelse understreger Tack TMI's urokkelige engagement i ekspertise og innovation, når det gælder om at styrke ledere verden over.

I en kommentar til denne bemærkelsesværdige præstation udtrykte Tack TMI 's CEO Jim O'Brien sin taknemmelighed og stolthed over teamets fortsatte dedikation til at fremme lederudvikling:

"Vi er meget glade for, at vi endnu en gang er blevet udnævnt til Training Industry Top Leadership Training Companies Watch List. At blive anerkendt af et så respekteret navn i uddannelsessektoren for tredje år i træk, og for nylig også at være blevet inkluderet på deres Top 20 Sales Training and Enablement Companies List, er et ægte bevis på den vedvarende styrke af vores brand og evner på tværs af flere læringsspecialer. At blive udnævnt tre år i træk er også en indikator for vores fortsatte konkurrenceevne og konsistens over tid.

Som en global pioner inden for ledertræning forstår vi den kritiske betydning af effektivt lederskab i nutidens hurtigt skiftende verden, og selvom vi er forpligtet til at levere banebrydende løsninger til at udstyre ledere, når de har brug for det, leverer vi også en tilgang og læringsrejse, der skaber varig præstationsforbedring og forretningseffekt.

Tak til vores mange kunder, fordi de betror os at hjælpe dem med at vokse, udvikle og udnytte nutidens og fremtidens ledertalenter."

Udvælgelsen til Training Industry's Top Leadership Training Companies Watch List er baseret på strenge kriterier, herunder bredden og kvaliteten af programudbuddet, branchens synlighed, innovation, kunderepræsentation og forretningsresultater. Tack TMI's optagelse på denne liste understreger virksomhedens fortsatte ekspertise på tværs af disse nøgleområder.

Denne prestigefyldte anerkendelse følger Tack TMI's seneste præstationer, herunder dets optagelse på Training Industry Top 20 Sales Training and Enablement Companies List. Tack TMI fortsætter med at udvide sine tilbud og styrke sin position som en global leder inden for ledertræning og er fortsat dedikeret til at give organisationer mulighed for at frigøre deres lederes fulde potentiale.

Hvis du vil vide mere om vores tilgang til lederudvikling, kan du kontakte os her.

 

Blåt bagde: Training Industry’s Top Leadership Training Companies Watch ListBlåt bagde: Training Industry’s Top Leadership Training Companies Watch List

Om Training Industry, Inc.

Training Industry er den førende kilde til information og indsigt for professionelle inden for læring og udvikling i hele verden. Gennem sin omfattende forskning, rapporter og brancheførende arrangementer leverer Training Industry uvurderlige ressourcer, der hjælper organisationer med at identificere og vælge de bedste træningspartnere til at opfylde deres unikke behov.

Denne pris kommer efter, at Tack TMI igen blev hædret på Training Industry's 2024 Top 20 Sales Training & Enablement Companies List i februar.

Hvis du vil vide mere om vores tilgang til lederudvikling eller salgsaktivering, er du velkommen til at kontakte os.

Gratis rådgivningHvordan kan vi hjælpe dig?

Vores rådgivere og eksperter indenfor vejledning i kurser sidder klar til at hjælper med at finde de helt rigtige kurser og uddannelser for dig/jer – helt uforpligtende. Ring til os på tlf. 70101201 eller udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.