Hent vores kursuskalender 2024

Klik her og hent, så du får et overblik over alle vores kurser indenfor salg, ledelse og personlig udvikling.

Kurven

TACK TMI er optaget på international Top-20-liste

1 min.
24.04.2023

TACK TMI er kommet på Top-20-listen for 2023 over virksomheder inden for salgstræning og aktivering hos den amerikanske organisation “Training Industry”

”Training Industry” har 2. marts 2023 offentliggjort/annonceret, at TACK TMI er blandt virksomhederne på deres Top 20-liste for 2023 inden for salgstrænings og aktiveringssektoren for markedet for virksomheders uddannelse og udvikling.

”Training Industry”, som er anerkendt inden for sektoren for virksomheders uddannelse og udvikling, er den førende forsknings- og informationsressource for virksomheders læringsledere. Hvert år udarbejdes den prestigefyldte Training Industry Top 20 rapport vedr. kritiske områder inden for erhvervsuddannelsesmarkedet for bedre oplysning til fagfolk om de bedste og mest innovative udbydere af træningsydelser og -teknologier.

"Dette års udvalgte på vores Top 20-liste for salgstræning- og aktiveringsvirksomheder tilbyder ydelser vedr. kvalitetssalg inden for en bred vifte af roller, emner, kompetencer, målinger og standarder, der passer til enhver organisations salgstræningsbehov," udtalte Jessica Schue, Markedsanalytiker hos Training Industry, Inc. "Disse virksomheder tilbyder alle en skræddersyet oplevelse til deres kunder, idet de har indarbejdet forskellige læringsformer og holder sig up-to-date med de bedste tilbud, forskning og nytænkning for at give deres kunder de mest banebrydende salgstrends og bedste resultater.”

I en kommentar til udmærkelsen/anerkendelsen, sagde Direktør hos TACK TMI, Jim O'Brien:

"At blive kåret som en af de 20 bedste salgstrænings- og aktiveringsvirksomheder i 2023 af et så respekteret navn inden for træningssektoren bekræfter fremgangen for vores historiske brand. TACK og TMI har eksisteret i mere end 110 år tilsammen og har altid haft succes. Nu, takket være opkøbet, investeringen og den strategiske vejledning fra Gi Group Holding, genvinder TACK TMI sin position som en af verdens førende virksomheder inden for uddannelse og udvikling."

Udvælgelsen til Top 20-listen blev foretaget på baggrund af følgende kriterier:

  • Bredde og kvalitet i program- og servicetilbud
  • Branchesynlighed, innovation og gennemslagskraft inden for markedet for salgstræning
  • Kunde- og køberrepræsentation
  • Forretningspræstation og vækst


Hvis du er interesseret i at vide mere om TACK TMI’s prisvindende tilgang til salgstræning og aktivering, er du meget velkommen til at kontakte os.

Om Training Industry, Inc.

Training Industry (hiips://trainingindustry.com) er den mest pålidelige kilde til information om læringsvirksomhed. Vores autoritet bygger på tætte forbindelser til mere end 450 ekspertbidragydere, som deler indsigt og handlingsorienteret information med deres ligesindede. Training Industrys kurser, live events, artikler, magasiner, webinarer, podcasts, undersøgelser og rapporter genererer mere end 10 millioner brancheinteraktioner hvert år, mens Top 20-listen hjælper virksomhedsledere med at finde de rigtige uddannelsespartnere. Besøg hiips://trainingindustry.com/rfp for gratis henvisning.

Gratis rådgivningHvordan kan vi hjælpe dig?

Vores rådgivere og eksperter indenfor vejledning i kurser sidder klar til at hjælper med at finde de helt rigtige kurser og uddannelser for dig/jer – helt uforpligtende. Ring til os på tlf. 70101201 eller udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.