Hent vores kursuskalender 2024

Klik her og hent, så du får et overblik over alle vores kurser indenfor salg, ledelse og personlig udvikling.

Kurven

TACK TMI optaget på fornem liste

Jens Dalgaard, Adm. direktør hos TACK International
1 min.
15.03.2022

Training Industry Inc. har optaget TACK TMI på den internationalt anerkendte liste over ”Top Sales Training and Enablement Companies 2022”.

Training Industry overvåger, analyserer og formidler information om kompetencegivende services verden over, og mange internationale virksomheder retter øjnene mod Training Industrys anbefalinger, når de skal udvælge udbyder til træning af deres medarbejder. Det er derfor med stor stolthed, at vi har modtaget nyheden om, at TACK TMI er blevet optaget på listen over de bedste salgstræningsvirksomheder i verden.

TACK TMI har gennem de seneste år gennemgået en omfattende udvikling, som har været med til at styrke vores nationale og internationale tilstedeværelse, hvilket placeringen på denne liste understreger.

Virksomhederne på listen er vurderet og udvalgt på baggrund af:

  • Bredde og kvalitet af udbud
  • Synlighed, innovation og indflydelse på markedet
  • Kundeportefølje
  • Forretningsresultater og -vækst


En stor tak skal der lyde til alle vores kunder, kollegaer og partnere, som har været med til at drive TACK TMI-brandet til det sted, det er i dag.

Søger du salgstræning til din virksomhed og vil du vide mere om, hvordan TACK TMI kan bidrage til udvikling af jeres sælgere, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70101201.

af Jens Dalgaard

Adm. direktør hos TACK 

 

Gratis rådgivningHvordan kan vi hjælpe dig?

Vores rådgivere og eksperter indenfor vejledning i kurser sidder klar til at hjælper med at finde de helt rigtige kurser og uddannelser for dig/jer – helt uforpligtende. Ring til os på tlf. 70101201 eller udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.