Access

TACK tilbyder en række skræddersyede firmakurser i it. Vi har fx kurser i Microsoft outlook, Word, Excel, Powerpoint og Access.

Kurset i Access er for dig og de af dine kolleger, der ønsker at opnå en grundlæggende viden om databaser og et kendskab til databasens generelle funktioner og principper.

I vil få en grundig introduktion til Access og til hvordan en database fungerer og hvad den kan anvendes til.

På et kursus i Acces vil du og dine kolleger blandt andet blive undervist i:


  • Brug af eksisterende tabel
  • Designe en tabel
  • Definition af felter
  • Indeksering
  • Brug af database
  • Relationsprincipper
  • Udarbejdelse af simple Forespørgsler
  • Kriterier
  • Udarbejdelse af formularer og rapporter


It-kurser


Vores it-kurser er korte, målrettede og virksomhedsbaserede. De fleste it-kurser er temakurser, hvor du kommer i dybden inden for et konkret emne. På den måde sparer du tid og omkostninger, og du får lige præcis den viden, som du skal bruge i dit arbejde.

Vi vil sætte fokus på, at I får afprøvet de værktøjer, som er nødvendige for at komme i gang med egen database.

Metode
Vi underviser efter en gennemprøvet metode, der sikrer, at du opnår færdigheder, som du kan bruge umiddelbart efter kurset.

Skræddersyede firmakurser
Firmakurserne kan tilrettes, så de tager udgangspunkt i cases og opgaver, som findes i medarbejdernes dagligdag. Vi kan afholde kurserne ude i jeres egen virksomhed på vores mobile kursusudstyr, så I ikke har nogen transporttid og omkostningerne minimeres.

Om TACK
TACK har i mere end 40 år udbudt kurser, uddannelsesforløb og foredrag på det danske marked. Virksomheden blev skabt i England i 1948 af brødrene Tack, der havde stor succes med deres salgsfremmende træning af personalet på deres egen ventilationsfabrik.

TACKs filosofi er nemlig den, at de mennesker, som er med til at skabe en virksomhed også samtidig er virksomhedens vigtigste ressource. Vi hjælper derfor mennesker til personlig succes og fremgang og sikrer på den måde, at både de og virksomheden samlet set når det/de ønskede mål.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved