E-learning

Hos TACK International tilbyder vi kurser i e-learning i fx professionelt salg, produkttræning og kundeservice.

E-learning - hvad er det?

E-learning er ganske enkelt undervisning og uddannelse gennem elektroniske medier. Altså undervisning der foregår vha. en computer, især som fjernundervisning via internettet.

TACK Internationals kurser i e-learning er udviklet i samarbejde med Børsen e-learning og er målrettet mod et intensivt, effektivt og udbytterigt forløb for vores kunder.

Vi skræddersyr kurserne, så de passer præcist til dine ønsker og behov.


Vægt på indholdet
Vores erfaring er, at når vi vælger at lægge fokus på pædagogik, læring og formidling, dvs. på indholdet i stedet for på den tekniske løsning, så giver vi vores kunder de bedste resultater og de bedste værktøjer i hånden. Dette er vores altoverskyggende filosofi.

Vores kunder er det vigtigste. Det betyder, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten af den undervisning, som vores kunder efterspørger. Vi søger at opfylde ethvert behov, du måtte have som kunde. Dette sker blandt andet ved, at vi minimerer kundens, dvs. dit, arbejde og samtidig giver dig fuldt indblik i, hvorledes projektet skrider frem.

En kombination af læringsmetoder
Optimal e-learning opnås gennem variation, både i valget af formidlingsmedie (det vil sige tekst, animationer, video, m.m.) og brugen af teori og praksis. Det er grunden til, at det vi tilbyder, er en kombination heraf.

Om TACK
Brødrene Alfred og George Tack havde i slutningen af 1930’erne stor succes med den salgsfremmende træning, som de gennemførte med medarbejderne på deres ventilationsfabrik Tack Air Conditioning. Rygtet om de fantastiske resultater, som træningen førte med sig, spredte sig hurtigt. Også uden for ventilationsfabrikken.


For at kunne tage sig af de mange henvendelser og efterkomme den stigende efterspørgsel, stiftede brødrene i 1948 et selvstændigt træningsfirma, og The TACK School of Salesmanship var en realitet. I dag har Tack samarbejdspartnere i 42 lande - også i Danmark, hvor vi har været repræsenteret i mere end 40 år.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved