Excel kurser

Tilmeld dig et af vores excel kurser hos TACK International, og bliv bedre til at løse de daglige opgaver.

TACK tilbyder en række skræddersyede firmakurser i it. Vi har blandt andet kurser i Microsofts outlook, word, powerpoint, access og naturligvis også excel kurser.

Hvem henvender vores excel kurser sig til?

Vores excel kurser er for dig, der ønsker en grundlæggende viden om excel regneark og som er interesseret i at opnå et grundigt kendskab til og indblik i regnearkets generelle funktioner, så du kan anvende det i dit arbejde.

Du behøver ikke at kende noget til regneark for at være med på et af vores excel kurser, men du må gerne have gjort dig nogle tanker om, hvad du vil bruge det til.
It-kurser
Vores it-kurser er korte, målrettede og virksomhedsbaserede. De fleste it-kurser er temakurser, hvor du og dine kolleger kommer i dybden inden for et konkret emne. På den måde sparer I tid og omkostninger, og I får lige præcis den viden, som I skal bruge i jeres arbejde.

Metode

Vi underviser efter en gennemprøvet metode, der sikrer, at I opnår færdigheder, som kan anvendes umiddelbart efter kurset.


Firmakurser
Firmakurserne kan tilrettes, så de tager udgangspunkt i cases og opgaver, som findes i medarbejdernes egen dagligdag. Vi kan afholde kurserne ude i jeres virksomhed på vores mobile kursusudstyr, så I ikke har nogen transporttid og omkostninger minimeres.


Om TACK
Brødrene Alfred og George Tack havde i slutningen af 1930’erne stor succes med den salgsfremmende træning, som de gennemførte med medarbejderne på deres ventilationsfabrik Tack Air Conditioning. Rygtet om de fantastiske resultater, som træningen førte med sig, spredte sig hurtigt. Også uden for ventilationsfabrikken.


For at kunne tage sig af de mange henvendelser og efterkomme den stigende efterspørgsel, stiftede brødrene i 1948 et selvstændigt træningsfirma, og The TACK School of Salesmanship var en realitet. I dag har Tack samarbejdspartnere i 42 lande - også i Danmark, hvor vi har været repræsenteret i mere end 40 år.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved