Excel kursus

Tilmeld dig et excel kursus hos TACK International, og bliv bedre til at løse de daglige opgaver.

Hvem henvender kurset i excel sig til?
Kurset i excel er for dig, som ønsker en grundlæggende viden om excel regneark sammen med et kendskab til regnearkets generelle funktioner, så du kan anvende det i dit arbejde.

Du behøver ikke at kende noget til excel regneark, men du må gerne have gjort dig nogle tanker om, hvad du vil bruge det til.

Find det excel kursus, der passer til dig og din virksomheds behov - vælg mellem:
  • Lær at bruge excel
  • Excel, Effektive tips & tricks
  • Excel, Funktioner
  • Excel, Lister og databasefunktioner


It-kurser
Vores it-kurser er korte, målrettede og virksomhedsbaserede. De fleste it-kurser er temakurser, hvor du kommer i dybden inden for et konkret emne. På den måde sparer du tid og omkostninger, og du får lige præcis den viden, som du skal bruge i dit arbejde.

Metode

Vi underviser efter en gennemprøvet metode, der sikrer, at du opnår færdigheder, som du kan bruge umiddelbart efter kurset.

Skræddersyede firmakurser
Firmakurserne kan tilrettes, så de tager udgangspunkt i cases og opgaver, som findes i medarbejdernes dagligdag. Vi kan afholde kurserne ude i jeres egen virksomhed på vores mobile kursusudstyr, så I ikke har nogen transporttid og omkostningerne minimeres.
Om TACK
TACK International findes i dag i 42 lande fordelt ud over hele kloden som fx Australien, Vietnam, Rusland, Brasilien, Nigeria og Indien. Også i Danmark er vi repræsenteret og har været det i mere end 40 år.


Det hele begyndte i 1948 i England, da brødreparret Tack etablerede The TACK School of Salesmanship. De havde længe haft stor succes med at salgstræne personalet på deres egen ventilationsfabrik, og nu skulle andre også have mulighed for at opnå samme strålende resultater. Og det har du fortsat den dag i dag.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved