Forandringsledelse

Tilmeld dig et 2-dages kursus i forandringsledelse hos TACK og få styrket dine evner til at lede forandringer.

Flere af de kurser i ledelse, som bliver udbudt hos TACK International, indeholder begrebet forandringsledelse og henvender sig til ledere og projektledere, der arbejder med forandringsledelse og relaterede projekter i virksomheden.

De typiske deltagere på et kursus i forandringsledelse - change management - er derfor ledere og projektledere, der sidder inde med nogle års erfaring som ansvarlige for gennemførelse af virksomhedens forandringsrelaterede projekter.Udbytte
Du vil få styrket dine lederevner i forbindelse med kurset i forandringsledelse, ligesom du også vil blive bedre til at motivere de enkelte medarbejdere.

Du vil få kendskab til de forskellige roller, der kan være på en arbejdsplads, hvorved du vil blive bedre til at drive en organisation i forandring.

Metode

Gennem hele kursusforløbet vil der være rig lejlighed til at udveksle erfaringer. Kurset vil ligeledes indeholde diskussioner, indlæg fra instruktørerne, gruppearbejde og konkrete cases.

Som deltager vil du også få mulighed for at arbejde med egne ledelsesmæssige udfordringer og på den måde få nye input til løsning af problemstillingerne.

Eksempel på indhold
  • Hvad er forandringsledelse?
  • Forskellen mellem forandringsledelse og "almindelig" ledelse
  • Din profil som forandringsleder
  • Sådan motiverer du andre
  • Tids- og ressourcestyring

Om TACK
Brødrene Alfred og George Tack havde i slutningen af 1930’erne stor succes med den salgsfremmende træning, som de gennemførte med de ansatte på deres ventilationsfabrik, Tack Air Conditioning. Rygtet om de fantastiske resultater, som træningen førte til, spredte sig hurtigt.For at kunne tage sig af de mange henvendelser og efterkomme den stigende efterspørgsel udefra, stiftede brødrene i 1948 et selvstændigt træningsfirma, og The TACK School of Salesmanship var en realitet. I dag har TACK samarbejdspartnere i 42 lande – også i Danmark, hvor vi har været repræsenteret i mere end 40 år.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved