Ledelse

Bliv klogere på din egen rolle som leder sammen med TACK. Tilmeld dig et af vores spændende kurser i ledelse.

God ledelse er baseret på dine personlige egenskaber, din forståelse af medarbejdernes situation, din evne til at motivere, inspirere og til at opstille klare mål. Som leder er det din fornemmeste opgave at kunne forvalte de menneskelige ressourcer på en sådan måde, at medarbejderne føler sig inspirerede til at yde en optimal indsats.TACKs kurser i ledelse
Du vil som deltager opleve, at vores kurser i ledelse er udviklet, så de er relevante for alle, uanset branche, fordi de fokuserer på ledelse som selvstændig disciplin.

Udbytte
Du har som leder mange forskellige udfordringer, men en lang række af af de problemstillinger, du står overfor, udspringer af de samme årsager. Målet med vores kurser er at give dig helt konkrete værktøjer og en viden, som du kan anvende hjemme i virksomheden med det samme.

Formål

Ledelse er ”at skabe resultater gennem og sammen med andre”.

Alle lederkurser, uanset om der er tale om ledelse af sælgere eller almindelig ledelse, vil derfor have til formål at støtte lederen i at kunne forbedre både egen og medarbejdernes indsats og resultater.

Om TACK
TACK International findes i dag i 42 lande fordelt ud over hele kloden som fx Australien, Vietnam, Rusland, Brasilien, Nigeria og Indien. Også i Danmark er vi repræsenteret og har været det i mere end 40 år.


Det hele begyndte i 1948 i England, da brødreparret Tack etablerede The TACK School of Salesmanship. De havde længe haft stor succes med at salgstræne personalet på deres egen ventilationsfabrik, og nu skulle andre også have mulighed for at opnå samme strålende resultater. Og det har du også den dag i dag.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved